Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne kötődjek annyira egy lányhoz? Ha már hétvégén kavarok egy lánnyal utánna alig megy ki a fejemből pedig tudom, hogy csak kavarni akart. És hát ez elég rossz érzés!
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 14:22
1/6 anonim válasza:
Ne kavarj csak azért, hogy jól érezd magad pár percre, esetleg órára.
Inkább keress egy komoly szándékú lányt, és te se vágd át...majd legyetek nagyon boldogok, és örüljetek ,hogy vagytok egymásnak!
2/6 anonim válasza:
Gyenge vagy!!!!
Kavarj olyan csajjal aki be is jon neked es az viszont kedvel:D:D:D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ..az utolsónak nem.. =/
De kedvel is meg én is őt,ez álltalában így szokott lenni..csak kavarásnál többet nem akarnak sosem =/
2009. szept. 22. 14:02
4/6 anonim válasza:
Hát ez elég érdekes mert én meg nőként a f.szikról mondhatom ugyanezt.........
5/6 anonim válasza:
légy kitartóbb tölts el vele több időt de ne nyomulj nagyon,legyen az a mindegy hogy összejön-e fealinged.
A lánynak azt kell éreznie hogy ha ő nem jön össze akkor van más neked bármikor.
6/6 anonim válasza:
Hat tegyel rola h akarjanak tobbet:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!