Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen rossz érzés pedig azt hiszem, hogy tovább léptem? :' (
Figyelt kérdés
Volt egy srác nagyon jobba voltunk én többet éreztem iránt amint legjobb barát elmondtam neki ..Aután elhidegültünk egymástól ...És egy idő után ugy éreztem túl tettem magam rajta ..De most összejött egy csajjal és még jobban fáj mint bármikor amikor csak haverok voltunk és melete voltam mint barát és akkor járt csajjal ..Mért fáj most jobban ?2010. okt. 29. 19:55
1/3 anonim válasza:
ilyen ez a féltékenység, majd jobb lesz pár nap múlva, velem is volt már ilyen..
2/3 anonim válasza:
hátt a szerelem a legfájdalmasabb
3/3 anonim válasza:
velem is ezvan. a qrva szerelem az oka. -.--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!