1 lannyal kavarok 2honapja. Majdnem baratno, most kozbe akartak avatkozni mi lehet most?
Figyelt kérdés
Szoval 2 honapja ismerkedek 1 csajjal, majdnem baratno de még nem.(remelem az lesz:) ) es most aza helyzet hogy beakartak kozenk kavarni, ramkuldtek 1 csajt facebookon hogy kideruljon "milyen vagyok" o elkezdett nekem celozgatni hogy dugjam meg... meg mondta hogy talizzunk. Jo mondom en ezt akkor jolmegszivatom elkuldom a varosba hogy talizunk de en nem megyek el azmeg had varjon ott mert 1 budos nagy ribi ranezesre:) na ezt a dolgot nem mondtam el a majdnem baratnonek es tegnap meg ráirt egyik ismerose hogy olyanokat tudott meg rolam hogy ihajcsuhaj. Elkezdett neki beszelni hogy jobb ha nem foglalkozik velem mert nem vetek meg mellette mas lanyokat meg hogy mar megakarom huzni aki ramirt:Dd A majdnem baratno ezt eleg jol reagalta le csak nemtudom hogy tenyleg ugyvan e ahogy mondta. Azt mondta hogy ot nem erdekli hogy en hany not fuzok mivel meg nem vagyunk 1 par es nem zavarja hogy mitcsinalok masokkal mmert nem vagyunk 1 par. Most ez tenyeg igy gondolja? Felek hogy csalodott bennem es oda az egesz mert en meg nem csinaltam semmit, nem is volt szandekomban csak megakartam szivatni azt akit ram kuldtek. Ja es meg annyi hogy en meg nemtudtam elmondani neki hogy mivolt valojaban meg hogy senkit nem fuzok rajta kivul, annyit tudtam leiirni hogy ramirt 1 csaj en meg megakartsm szivatni hogy elkuldom valahova mert azt mondta hogy nem erdekli a dolog es engem se erdekeljen.2014. dec. 7. 22:22
2/2 A kérdező kommentje:
17 mindketten
2014. dec. 7. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!