2 honapja kavarok 1 lannyal. Eddig minden jo volt. Volt 1 csok eddig. Kb 6x talalkoztunk es mindennap rengeteget beszeltunk facen. Most meg alig ir, es nem ugy mint eddig, olyan ridegul? Miert?
Figyelt kérdés
Miert lehet ez? Par napja beakartak kavarni kozenk es ramkuldtek 1 csajt(facen) en meg ugytettem mintha benne lennek de csak jatszottam vele, megakartwm szivatni es elmondtak annak akivel kavarok hogy en milyen rossz vagyok biztos megcsalnam meg stb. O azt mondta nem erdekli, nem az o dolga hogy mitcsinalok mert nem vagyunk egyutt meg. De viszont azota ugy erzem hogy megvaltozott. Nem ír visszafele, latja de nem ir,vagy fentvan de nem ír vissza meg ha visszais ir nem ugy beszelunk mint eddig hanem mint aki nem is akar. 1 szavas valaszok meg ilyenek. Most mi lehet vele? Mit csinaljak? Mar 2x megkerdeztem tole hogy mivan vele de azt mondja hogy semmi, csak nagyon elfoglalt.(na persze:) ) 17f l2014. dec. 9. 11:44
1/7 anonim válasza:
Megunta a kavarást, szivatást. Valaki normálisabb kell neki. Te már bizonyitottál nála.
2/7 anonim válasza:
" azt mondta nem erdekli" - ez nem igaz, ennyi :D
3/7 A kérdező kommentje:
De en nem szivattam őt. Hanem azt aki ramirt. En szeretem ezt a lanyt. Tobbet szeretnek mint kavaras. De ritkan talalkozunk. 2 hetente kb.
2014. dec. 9. 11:53
4/7 anonim válasza:
Aham, kuurvára megszívatttad a másik csajt azzal, hogy flörtöltél vele...
Igaza van a csajnak, akivel kavartál, h inkább ebből ő kimaradna.
5/7 A kérdező kommentje:
De csak facebookom beszeltem azzala csajjal akit ramkuldtek, elobe elkuldtem volna a melegebbeghajlatra...
2014. dec. 9. 20:26
6/7 anonim válasza:
Csak ezt neked nem fogja elhinni :\
7/7 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy ot egyaltalan nem erdekli eza dolog, o még nevetett rajta hogy ramkuldtek 1 csajt mert nem vagyunk egyutt meg azt csinalok amit akarok meg azt mondja nincs semmi baja. De en ugy erzem van, nem ugy beszelgetunk facen se mint eddig. Mit csinaljak? Semmi rosszat nem akartam, eszem agaba se volt megcsalni ot, sot meg mas lanyokkal se beszelgetek csak azokkal akik regi baratok semmi mas.
2014. dec. 10. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!