Mit tennétek, ha fiatok 14 éves korrában megállna a testi fejlődésben?
18-as
de amikor 15-16 éves voltam akkor már gondolhatták volna.
Én 16 évesen már biztosan tudtam, már növök tovább sehol.
Pedig úgy szerettem volna, legalább átlagos lenni.
Emlékszek, általánosba csúfoltak a lányok, hogy milyen alacsony vagyok...akkor még nem vettem magamra mert nem érdekeltek, de azért bennem maradt nagyon is ez !!!
Gondolhatjátok, hogy szerettem volna megnöni. Legalább átlag lenni. Ezt nem kívánom még az ellenségemnek se amin átmentem csak a magasságom miatt az elmúlt 13 évben. Mai napig sajnos ezzel küzködök, emésztem magam minden nap amiért nem nöttem meg.
Akkor ezek szerint apám miatt...

Én 16 évesen már biztosan tudtam, már NEM növök tovább sehol.
lemaradt az előzőnél....
23-as
Igen, el kellett volna mennem. Bármit megtettem volna azért,hogy legalább átlag legyek.
22-es
Ez sajnos nem marhaság, mert ez az egész életemre kihat, és ez nem fog változni már soha.

nem tudom én 15-16 körül megálltam a növésben, 170 körül vagyok, de lehet jobban örülnék ha alacsonyabb lennék. nem szeretem, hogy mindig én vagyok a legmagasabb a családban.
amúgy a testmagasság miben korlátol le téged? nem tudod mindenkinél feljebb hordani az orrod, vagy csak leakarsz nézni másokra? a magasság az egyik leglényegtelenebb tényező az életben. istenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!