Mennyire káros 13 évesen a cigaretta? Mennyire állít meg a fejlődésben?
Figyelt kérdés
11 évesen kezdett nőni a mellem, 12 évesen kezdtem menstruálni akkor kb 34B -s volt a mellem.152cm magas voltam.2015. febr. 16. 20:11
2/12 anonim válasza:
Eléggé. a belső szerveket is hátráltatja, a magasságot is, a melleidet is .
3/12 anonim válasza:
Valoszinu el sem tudod kepzelni hogy mennyire. Felnotkent is nagyon karos, egy 13 evesnek meg hatvanyozottan.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat!:DD
2015. febr. 16. 20:29
5/12 anonim válasza:
13 évesen nagyon sokat sajnos. Főleg a tüdődnek,ne úgy értsd mint általában, hogy rontja a tüdődet, hanem úgy hogy szó szerint kisebb lesz a tüdőd mint egy normál embernek.
Magasság is rámehet, mell is, és ami a legfontosabb, a megtermékenyülés esélye.. Nagyon durván csökken.
6/12 anonim válasza:
Csak azt nem ertem minek orulsz ezen annyira kerdezo.
7/12 anonim válasza:
Nagyon-nagyon!
Olyan aszott lesz a tüdőd, a melled, a bőröd mint egy 70 évesnek!
A szex nem árt, inkább szexelj mint cigarettázz! - ha már nem bírsz magaddal...
8/12 anonim válasza:
Nekem 11 évesen már elég nagy mellem volt és 11 évesen kezdtem menstruálni és 11,évesen voltam 165cm és sokkal érettebb voltam kinézetre, beszédre, viselkedésre, és gondolkodásra is a többieknél de ez nem jelentette azt hogy 13 évesen elkezdek cigizni 13/L (holnaptól 14l
10/12 anonim válasza:
A cigire könnyű rászokni, de iszonyúan nehéz leszokni!
A cigaretta ráncosít.
Okos ember - más kárán tanulva - rá sem szokik!
Egy dohányos nőnek hamarabb ereszkednek meg a mellei, nem nőnek akkorára, mindig "büdös" a szája, emiatt nem jó velük csőrözni, és sokba is kerül.
Szerintem nem nagylányos, hanem hülye-gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!