Mit tennétek, ha fiatok 14 éves korrában megállna a testi fejlődésben?
Kit érdekel?
Semmit mert nem tudsz vele semmit kezdeni.
Osztálytársam is 170 cm és képzeld el él. Ő sem fog tovább nőni.
Most akkor mi van?
Egyáltalán nem vagy érett a korodhoz.
Honnan tudod mekkora a penisze az apukadnak????
Valamiert nagyon ruhelled az apukadat, de ha csak a magassagod meg a f@rokmereted miatt, akkor szegyelld magad, megis, hogy beszelsz igy a szuleidrol??
Az orvos nem ir fel novekedesi hormont csak ugy, mert valakinek megviszket, hogy alacsony... vihettek volna akarhova, ugyse kaptal volna semmit!!!!
Mas ugy szuletik, hogy nincs keze/laba stb s te ezen vagy fennakadva, hogy nem vagy 2 meter???!!!! 26 evesen szedd mar ossze magad s ne a szuleidet okold, ahelyett ertekelned, hogy nem kentek a lepedore... Pffff. szeeeeegyen!!!
31N, 157 cm
Tudid mi a te bajod? Nem a magasságod. Hanem hogy amögé bújsz és minden sikertelenségedért ezt okolod. Ne rinyálj már annyir FÉRFI létedre, ez minden nőnek visszataszító. Nekem sem kéne egy 27 éves magasságán síró pali..
Az én párom 42 évesen 171 cm. Én meg 167. De bizton állítom, hogy számomra ő a tökéletes férfi... Mondjuk hozzáteszem hohy akármilyen alacsony is akkor is férfias mer 10 évig testépített. Nem lehet, hogy a magasságod mellé társul egy nagyon vékony vagy puhos test? Mert az egy dolog hogy alacsony vagy, ha megvan hozzá a kellő fizikum akkor nagyon is férfias tud lenni egy 170 cm pali. Lehet az a baj hogy kisfiús alkatod van. És nem tudnak rád férfiként nézni a nők....
z azért para volt, voltunk mindenféle orvosoknál, de egy év után tovább nőtt. Sőt, 23 évesen még 6 centit.
Így se égimeszelő, de azért helyes, picike asszony lett.
Ne izgulj, ha 170 cm maradsz, az se gáz, de szerintem is fogsz még nőni.
Nem nagyon tanácsolnék semmilyen gyógyszeres beavatkozást, - nekünk az régen volt már, azóta lehetnek új megoldások, de nekünk se tanácsolta az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!