Mit tennétek, ha fiatok 14 éves korrában megállna a testi fejlődésben?
Nagyon sok válasz érkezett, így ne haragudj, de nem olvastam el mindet. Egy ideig ( most már belegondolva túl hosszú ideig ... ) engem is zavart lány létemre a magasságom. Már beláttam, hogy igaz az átlag alatti, de egészségügyileg rendben vagyok , plusz abszolút nem mondható az alacsonyságom extrémnek, csak szimplán pici vagyok.
Először kézröntgenre vittek, ahol megállapították,hogy a csontnövekedésem lezárult.
Majd egészen Pécsig utaztam hormonvizsgálatra, ahol a megmért magasságom nem tartozott a kisnövésűekhez (ahogyan egyébként a Tiéd sem) , így nem voltam jogosult a növekedési hormont tartalmazó injekcióra. Ha csak a magasságod zavar, akkor hiába futkozhattak volna a szüleid Veled is akár Pécsig ha nem vagy a kritikus magasság alatt, és remélem , hogy tudod , hogy a kisnövésűek közelében sem vagy. :)
121. válaszoló vagyok ismét. Olvasgattam pár válaszodat, és rendkívül negatívnak , életuntnak tűntél. Ennyi idősen már igazán ideje lenne lelki békére találnod és nem (az egészségtelentől igazán távol álló) magasságoddal gyötörni magad.
Ezenkívül érdemes volna olvasgatnod a neten az átlag testmagasságról, nem sokkal térsz el az átlagtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!