Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17-22 szülői szemmel sok?...

17-22 szülői szemmel sok? Mennyire támogatnád ezt?

Figyelt kérdés
A srác, akivel mostanában jóban vagyok, nemrég lett 22 éves, egyetemista itt, Pesten. Én jövő héten leszek 17, jövőre érettségizem.
2015. márc. 15. 09:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az pedig valószínű, hogy ribi vagyok, amikor Ő volt az első, akivel csókolóztam... Úristen, ennyire nem szeretnek a nők, hogy itt kell levezetned a feszkót?!
2015. márc. 15. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 - Megjegyzem, hogy a csökkentett IQ-szint megnyilvánulása a szólásszabadság része, tehát a #8-#9es hozzászólónak jogában áll írni :D
2015. márc. 15. 13:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem 5 év pont jó. :) Szüleim között is annyi van, úgyhogy ha én állnék eléjük ezzel a kérdéssel, egy szót nem szólhatnának. :D
2015. márc. 15. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
17 évesen 27 éves barátom volt, mindenki jól fogadta, rendes, értelmes srác volt. Azóta is idősebb barátaim voltak, bár mondjuk már nem is szólhatnának bele, de nem ellenezték soha egyiket sem, tudják, hogy megvan a magamhoz való eszem, nem állok le akárkivel.
2015. márc. 15. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
remélem megdug és otthagy egy kölyökkel a nyakadon ribi:) nem, hogy hozzám a sármos 13 éveshez jönnél szopni.. Szeretlek
2015. márc. 22. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!