Anya szemmel láthatóan nem örül annak, hogy elkezdtem fiúzni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most, 18 évesen volt az első randim, és látszott anyán,hogy annyira nem örül neki (mint pl én). Most jelentettem be neki, hogy megint találkozom azzal a sráccal, erre kérdezi: már megint? Tudom, hogy csak aggódik, és nem akarja elfogadni, hogy kezdek kitörni abból a burokból, amiben eddig éltem. Igazából sose örül annak,ha elmegyek valahova (bulizni még 1x sem voltam, barátnőkkel szoktam találkozni, tipikus jó kislány vagyok jó jegyekkel), úgy van vele, hogy inkább üljek Itthon, mint hogy csavarogjak. De élnem kell, élettapasztalatot kell szereznem, hogy később normálisan megállják a saját lábamon! Anya egyedül nevel engem és tesómat (20 éves, és ő mégnagyobb burokban él, mint én), az apukánk meghalt évekkel ezelőtt. Hogy mondjam el ezt anyának, hogy feleslegesen aggódik Ennyit, és hagynia kell, hogy normálisan éljem az életem?2014. febr. 9. 22:38
1/6 peterr80 válasza:
valószinüleg apukád elvesztése is befolyásoló tényező nalád ( nálatok ) De anélkül is csak azt lehet hallani a tv-ben rádióban : lelötték , megerőszakolták, elütötték stb. Mindenesetre csak úgy megy a dolog ha leülsz vele és megbeszélitek.
2/6 anonim válasza:
Azért, mert nem örül neki, még nem vagy eltiltva. Ez neki is egy új helyzet. Megszokja majd. Félt, mert az anyukád. Akkor is félteni fog, ha megkéred, hogy ne tegye. :)
3/6 anonim válasza:
Éld az életet. Nem kell minden apróságot előre bejelenteni.
Éppen elég, ha mész, és azt mondod, hogy "Szia anyu, találkozom a Gergővel, majd jövök.".
4/6 anonim válasza:
Nehéz, meg nem is nagyon lehet, nagyon sok türelem kell hozzá. Az egyedül nevelő anyukák hajlamosak arra, hogy életük végéig irányítani akarnak aggódásból. Persze egyből mondja is majd, hogy "nem tudod?", "hiszen már húsz éves vagy!". Megtanulni, csak tapasztalva lehet!
5/6 anonim válasza:
A fogalmazásodból stb-ből ítélve messze vagy te még a 18 tól.
Sztem max 14 lehetsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 10. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!