Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednéd a gyereked gyakorizni?

Engednéd a gyereked gyakorizni?

Figyelt kérdés

14éven aluliakra gondolok.

szerintem nincsenek felkészülve lelkileg az itt kommentelők stílusára,mégis tele van velük az oldal

2015. márc. 13. 15:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Hogy ellenorzod, hogy a gy-d gyakorizik-e? Allandoan a seggeben leszel?!
2015. márc. 13. 15:19
 2/20 anonim ***** válasza:
18%
NEM! NEM!
2015. márc. 13. 15:25
 3/20 anonim válasza:
84%

Igen, ha tudom, hogy jóra használja. Megbíznék ennyire a gyerekemben.

Én például sokszor itt kérek segítséget az állataimmal kapcsolatban. És akármennyire meglepő, de mégis sok a hozzáértő személy. Tehát nem fölösleges dolgokra használom az oldalt, hanem a saját hasznomra fordítom azt, hogy nagyon sok ember látogatja és nézi a kérdéseket nap mint nap.

Az agresszív/trágár stílusban kommentelőkön pedig csak egyszerűen átnézek. Sokkal durvábbakkal szoktak illetni az iskolában, mint itt.

12L

2015. márc. 13. 15:30
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Miután a húgom összekamuzott mindent több regisztrálcióval ami miatt az én gépemet tiltották le, nem hogy gyakorizni, de még a gépem közelébe se engedem!
2015. márc. 13. 15:42
 5/20 anonim ***** válasza:
1%
Egyáltalán nem engedném. Okos telefont amúgy sem adnék neki 15-16 év alatt, számítógép pedig nem lenne a szobájában. Laptopot internettel is 16 év felett kaphat tőlem. Nyilván nem lehetek minden percben mellette, de én ezzel megtettem a részemről, amit tudtam és ez fontos.
2015. márc. 13. 15:42
 6/20 anonim ***** válasza:
87%

"Miután a húgom összekamuzott mindent több regisztrálcióval ami miatt az én gépemet tiltották le, nem hogy gyakorizni, de még a gépem közelébe se engedem!"

A gépet nem tudják letiltani. Bőven elég csinálni egy előzmény takarítást böngészőben, és kész. Kicsit kevesek ahhoz a GYIK-esek, hogy blokkoljanak egy gépet. :)

2015. márc. 13. 16:04
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

"Egyáltalán nem engedném. Okos telefont amúgy sem adnék neki 15-16 év alatt, számítógép pedig nem lenne a szobájában. Laptopot internettel is 16 év felett kaphat tőlem. Nyilván nem lehetek minden percben mellette, de én ezzel megtettem a részemről, amit tudtam és ez fontos."

16 évig nincs net, ebben a mai világban? Te elmebeteg. :D

2015. márc. 13. 16:05
 8/20 anonim ***** válasza:
24%
7: Kikérem magamnak, hogy így beszélj velem. Igen, a mai világban. Úgy van. Majd a suliban netezik a könyvtárban. És ott remélhetőleg a házi feladatához használja vagy keresgélésre, kutatásra. Egyèbként tojok a mai világra, hogy én hogy nevelem a gyerekem és mit teremtek meg neki otthon, az az én dolgom. Ha kérdése van, azt tőlem is meg tudja kérdezni, szeretnék úszni járni vele, wellneszezni, bicajozni. Én magamnak és a páromnak szülöm a gyereket, nem a számítógépnek, tévének, vagy okostelefonnak. Maradjunk ennyiben.
2015. márc. 13. 16:19
 9/20 anonim ***** válasza:
96%

Persze.

Egyedül a Politika és az Ezotéria témakörről tiltanám le, mert mindkettőtől csak elhülyül.

2015. márc. 13. 16:59
 10/20 A kérdező kommentje:

nincs amúgy gyerekem, csak kérdezem, olyan sok a 14 alatti, és nem csak a házi feladat temakörben..

örülök, hogy nekünk anno nem volt net:D

L 27

2015. márc. 13. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!