Ja, csak a kérdésre felejtettem el válaszolni... Keresnék egy coach-ot és szépen vennék pár ülést. Ezt tenném. ...és irtóra szégyellném magam, h sok-sok év alatt nem tudtam úgy szeretni a lányomat, ahogyan őt kellett volna szeretnem.
2015. márc. 12. 11:37
22/31 anonim válasza:
Draga Keritono!
Teged a szuleid hol b@@sztak el? Milyen kib@@szott szuleid vannak/voltak, mar elnezest.
2015. márc. 12. 11:39
23/31 anonim válasza:
16 évesen elüldöztek otthonról, állami gondozásba is akartak adni, mert tanulni akartam és nem férjhez menni. Aztán lineárisan nőtt a szeretetük a pénztárcám vastagságával és lenyúltak több, mint 8 Mót tőlünk. Egyéb kérdés...?
2015. márc. 12. 12:07
24/31 anonim válasza:
18-as van különbség,mert míg az útszéli csak egy dologra kell, addig a minőségi felsőbb kategóriásnak magas értelemmel kell rendelkeznie és képesnek kell lennie arra, hogy akár megjelenjen vele az ipse egy műveltebb társaság előtt.Van olyan pali akinek nem csak a test az izgató(arról nem is beszélve,hogy az ilyen prostik felügyelve vannak és nincsenek tele betegségekkel stb.)
2015. márc. 12. 12:09
25/31 anonim válasza:
Es a 8 mill-t osszek@@rtad? Tanulni akartal? Miert nem tetted? Allamigondozasban is lehet tanulni. Ja, a "konnyu" utat, penzt valasztottad.
16 evesen mar tudnod kellett volna mi a helyes es mi nem. Amugy, latom, nem sokat tettel azert, hogy valtoztass az eletmododon. Tovabb folytatod, csakis a penzert. Hat te dolgod, ne mast okolj.
2015. márc. 12. 12:12
26/31 anonim válasza:
24-es!
Altad magad, alzodozz tovabb. nem vagy kulonb, hidd el. Foleg a palik szemeben nem, Ugyan olyan prosztonak hivnak a hatad mogott.
2015. márc. 12. 12:13
27/31 anonim válasza:
*altasd, *almodozz
2015. márc. 12. 12:14
28/31 anonim válasza:
Ezt a kérdést miért kell átlag 2 hetente kilőni ide???
Továbbra is gáz.
2015. márc. 12. 12:30
29/31 anonim válasza:
Először beszélnék vele, és közben elsősorban magamban keresném a hibát. Hogy miért alakult ez így. Miért fontosabb neki a pénz a saját tartásánál, egészségénél, életénél. Vagy ha anyagi gondok miatt vállalná be, akkor i elszégyellném magam, hogy erre kényszerült. Biztos, hogy első körben vele sírnék, hogy ezt csinálja, mert ne mondja nekem senki, hogy ez jó dolog, és szerethető. Mert tuti nem. Aztán kitalálnánk együtt valamit, hogy hogyan lehetne normális úton elérni azt, amit szeretne. De szerintem ilyenre nem kerülne sor, mert a gyerekemmel mindig olyan bizalmas kapcsolatban szeretnék lenni, hogy tudjak a gondjairól is, és tudjak segíteni neki. Bármiről is van szó.
2015. márc. 12. 12:42
30/31 anonim válasza:
Kedves Utolso!
Hogy talalnad ki egyutt lanyoddal, hogy vegye meg a Chanel taskat, mert oneki mas nem kell. Koppintas sem, se semmi, mert a Mari szomszednak is olyan van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!