Szülők, Ti mit tennétek, ha a gyereketekről kiderülne, hogy anyagilag a csőd szélén áll és ha nem tudja tovább fizetni a házára a hitelt, akkor a nektek kellene, mivel Ti vagytok a kezesek?
Itt felnőtt emberekről van szó,akik nem tudják beosztani a pénzt. Havi szinten többet költenek,mint amennyi a bevételük. Az édesanya már beszélt a fiával,de semmi eredménye. A srác pedig nem kontrollálja a barátnőjét,hogy ne költekezzen eszetlenül.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Köszönöm a választ.
Annyit javítanék a kérdésemen,hogy még csak állnak a csőd szélén,de ha észbe kapnának,akkor még meg lehetne menteni a dolgokat.
Mivel kezes vagy nincs más választásod, mint fizetni, de ha nem lennél is kezes...
Én voltam ilyen helyzetben, nem is az én fiamról volt szó, hanem a férjeméről, el akarták már venni a házat, ha nem fizet ki összeget.
Természetese odaadtuk a pénzt, én sem szóltak egy szót sem ellene, pedig sejthető volt, hogy sosem kapjuk vissza és az is, hogy szinte ablakon kidobott pénz volt.
Nem tudom, hogy lehetséges-e, de hagynám elúszni a házukat. És többet családban sem lennék kezes.
Addig nem veszik komolyan, míg utcára nem kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!