Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Édes anyám és a nevelő apám szétmentek és a baratnöm egy honapra rá szakitott velem és össze ált a volt nevelo apámal és nem tudom hogy mit kéne tennem -.- a csaj 17 a csávo 39...

Én 18 vagyok.

2015. márc. 10. 08:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezek alapján egy k**va volt, nem érdemes törődni vele. Nevelőapádnak meg verjél be egyet(kivéve ha erősebb akkor inkább hagyjad.
2015. márc. 13. 22:44
 12/12 A kérdező kommentje:

Hello,köszönöm a válaszokat!

Az a baj hogy nem tudnám megalázni a lányt,tisztelem a vele eltöltött éveket és szimplán ez miatt se tudnám.

Lehet hogy most azt fogjátok mondani hogy nyomorék vagyok de konkrét magyarázatot én se találok erre.

A volt nevelő apámról meg csak annyit h egy szánalmas féreg és elém se mer állni -.- egyszerűen beül a kocsiba és este szál ki... képtelenség elkapnom. Sajnos mér odáig fajultak a dolgok h most vette el feleségül a volt csajomat és ááá nem jutok szóhoz....

2015. márc. 29. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!