Mit kéne tennem, mondanom, ha apa nem szól hozzám és nagyon dühös? (többi lent) 16/L
Jo kis apa! Anyaddal elsz, oneki megirtad hol vagy. Ilyenkor mindkettonek textelni kell, vagy mi van?
Szolj anyadnak, rakja rendbe az oreget.
"Félek, hogy ezentúl sehova nem fog elengedni"
1. Édesanyáddal élsz, ő felel érted.
2. Ő tudott róla, hogy merre vagy. (És apád is tudta volna, ha felveszi a telefont anyukádnak)
3. Gondolom édesanyádnál is vagy elhelyezve, apád 120 km-re lakik, miért kéne tőle engedélyt kérni, hogy mehetsz e valahová?
4. Ez a stílus, hogy mi a faszt képzelsz magadról, nem neked kellene aggódni, hogy megbocsájt e, hanem neki kellene aggódni.
jaj, de ismerős.
figyu egy nagyon fontos dolgot jegyezz meg: a szüleid mindig hatvanszor jobban aggódnak, mint kéne, ha nem vagy otthon. sokszor átéltem már ezt, mikor egyszerűen meg sem fordult a fejemben, hogy szólni kéne valamiért, ők meg halálra idegeskedtek. ez ilyen.
DE! az üvöltözés soha nem jó út, még akkor sem, ha a szülők csinálják. sőt, főleg akkor nem, mivel általában azok a gyerekek kiabálnak később, akikkel szintén kiabáltak. Tudom milyen érzés, én is kerültem már ilyen helyzetbe, és sokszor adtam be a derekam hogy bocsánatot kérjek. már túl vagyok a 20-on és most már hihetetlenül megbánt az ilyen stílus, de sajnos nem tudok én sem mit tenni ellene. 16 évesen meg simán elhittem, hogy helyén való leüvölteni a gyereket, hiszen "rosszat csinált". szóval nem tudom igazából mi a teendő, de meg kéne értetned vele, hogy nem az történt, hogy szándékosan hazudtál, vagy hogy esetleg leszarod, hogy ő aggódik, csak szimplán nem tudtál telefonálni és nem gondoltad, hogy aggódik. legközelebb elmondod, hova mész és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!