Mi kéne tennem? Hagyjam, hogy kiszorítsanak vagy csináljak valamit?
Figyelt kérdés
Páran mondták már hogy el vagyok kényeztetve. Nem szeretem elmondani senkinek hogy mi is történt hogy elváltak a szüleim.. Nem szeretem ha sajnálnak ezért is többek között. Hát röviden apám 11 éves koromba szétverte a lakást az orrom előtt a részleteket hagyom. Azóta mindig van valakije de így 1-2 hónapig csak. Most is van neki. De ez más. A többivel nem így volt, a többitől elfogadta hogy én nem akarok találkozni velük ezért szinte sose láttam őket. De viszont most összevesztünk. Azt is mondta hogy ha választania kéne akkor a barátnőjét választaná. Meg apuval mindig jóba voltam, mint egy jó barát olyan jól elvoltunk. Most meg? Mindig szoktunk 2-en elmenni és akkor beszélgetünk meg minden. Már mindig 3-an megyünk ők 2-en el beszélgetnek én meg semmi. Levegő. És lehet benne van egy kis féltékenység de hiányzik. Sose mondja hogy szeret sose ölel meg. Semmi. Nagyon elszakadtunk egymástól. Hiányzik :( nagyon :'(#családi kapcsolat #Szölü-gyermek kapcsolat
2014. aug. 2. 02:24
1/2 anonim válasza:
Négyszemközt beszélj apuddal, mondd el neki, mit érzel. Lehet, hogy a barátnője sem rossz arc. Próbáld megismerni!
2/2 A kérdező kommentje:
de most akármit mondok apunak azzal azt hiszi hogy rosszat akarok, már eléggé ismerem és nagyon bunkó szokott lenni velem és ez apámnak fel se tűnik. és még mindig ő a szent.
2014. aug. 3. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!