Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi kéne tennem? Hagyjam, hogy...

Mi kéne tennem? Hagyjam, hogy kiszorítsanak vagy csináljak valamit?

Figyelt kérdés
Páran mondták már hogy el vagyok kényeztetve. Nem szeretem elmondani senkinek hogy mi is történt hogy elváltak a szüleim.. Nem szeretem ha sajnálnak ezért is többek között. Hát röviden apám 11 éves koromba szétverte a lakást az orrom előtt a részleteket hagyom. Azóta mindig van valakije de így 1-2 hónapig csak. Most is van neki. De ez más. A többivel nem így volt, a többitől elfogadta hogy én nem akarok találkozni velük ezért szinte sose láttam őket. De viszont most összevesztünk. Azt is mondta hogy ha választania kéne akkor a barátnőjét választaná. Meg apuval mindig jóba voltam, mint egy jó barát olyan jól elvoltunk. Most meg? Mindig szoktunk 2-en elmenni és akkor beszélgetünk meg minden. Már mindig 3-an megyünk ők 2-en el beszélgetnek én meg semmi. Levegő. És lehet benne van egy kis féltékenység de hiányzik. Sose mondja hogy szeret sose ölel meg. Semmi. Nagyon elszakadtunk egymástól. Hiányzik :( nagyon :'(

#családi kapcsolat #Szölü-gyermek kapcsolat
2014. aug. 2. 02:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Négyszemközt beszélj apuddal, mondd el neki, mit érzel. Lehet, hogy a barátnője sem rossz arc. Próbáld megismerni!
2014. aug. 2. 07:18
 2/2 A kérdező kommentje:
de most akármit mondok apunak azzal azt hiszi hogy rosszat akarok, már eléggé ismerem és nagyon bunkó szokott lenni velem és ez apámnak fel se tűnik. és még mindig ő a szent.
2014. aug. 3. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!