Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit kéne tennem,...

Nem tudom mit kéne tennem, tudotok segiteni?

Figyelt kérdés

Az van, hogy apám felakarja magát akasztani, azért mert nem mondunk el neki semmit, és hogy semmibe veszük öt. Anyám ma mondta ezt a bátyáimnka, hogy üljenk le vele és beszélgesenek. A nagyobbik bátyám ideges lett, és mondta hogy ö bizony nem mond el neki semmit. A kisebbik bátyám nem mondot semmit. Én meg ugy nem tudtam mit kezdeni. Még 12 éves koromba, apám bevolt rugva akkor közölte velem, hogy felakasztja magát. Nemtette, majd még abban az évben voltunk egy "buliba" és berugot éás össze veszet az egyik nővel. (ismerik egymást rég óta, szoval nem idegen a nő) és utána eltűnt. Anyuval az éjszaka közepén hivogatuk, a telefonja kivolt kapcsoolva vagy szimplán nem vette fel. Én már bögtem. Majd később anyuval már a buszmegállóba leűltűnk, és láttuk hogy apám jön le a dombon részegen, amikor leért elkezdet panpogni, hogy minek keresük öt és a többi, de szép lassan haza mentünk, ahol otthon kitört a balhé.Én felmentem a szobába anyuék meg lent kiabáltak. (verekeséd vagy egyéb dolog nem történ. se akkor se most. soha). Rohadtúl bőgtem.

Aztán karácsonykor elmentünk az éjféli misére. A telefonok le voltak némitva, vagy kivoltak kapcsolva, amikor vége lett haza vittük a mamát ésbe mentünk hozzá beszélgetni. Apu ugye közbe hivott minket, de senki nem vette észre. Mikor haza mentünk, apu kizárt minket a házbol, nem tudtok hol van mert bent világitott minden. Csöngetünk, kopogtuk és amit lehet. Akkor bennem már megfordult a gondolta, hogy mivan ha megcsinálta? De aztán kijött a fürdöszobából és be engedet minket, és megint veszekedés lett.

Azota nem jöt elő neki ez a felkasztom magam dolog, de most attól tartok, hogy igen. És gözöm sincs mit tegyek. Félek. A bátyám túl makacs, hogy beszéljen vele. Én meg nem tudom mit kezdthetnék, ötletem sincs.

Kérlek segitsetek.

2014. júl. 6. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Apád egy önző,érzéketlen részeg ember. Csak a szája jár, sosem fogja felakasztani magát, mert ahhoz túl gyáva, és amúgy sem adná meg ezt az örömöt anyádnak, hogy nélküle nyugisan élhessen. Szóval nem kell aggódnod ha öngyilkossággal fenyegetőzik.
2014. júl. 6. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
énapám is ezt csinálta és tudod aki előre beharangozza az igazából nem is akarja megtenni.Ez a kemény lelki terror nem is értem miért félted-.-"
2014. júl. 6. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Mitől félsz? Hogy nyugi lesz itthon? Megszűnnek az állandó balhék?

Már bocs!

2014. júl. 7. 12:55
 4/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy így kell élned. Biztos vagyok benne, hogy apukád depressziós. Azzal, hogy mondogatja, hogy öngyilkos akar lenni valójában segítséget kér. Anyukáddal kell megbeszélned, hogy ez így nagyon nincs rendben. Itt a beszélgetés már nem segít. Apukádnak orvosra, kezelésre, rehabilitációra van szüksége!
2014. júl. 7. 13:08
 5/5 anonim válasza:
Sajnálom,hogy ezt kell mondjam de apád csak önmagával fogalakozik, egy pszichológus segítene, vagy ha csak egyszerűen megpróbálnál beszélni vele.
2014. júl. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!