Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Anyumnak most lesz az 50. születésnapja, és egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit adjak neki. Már mindent ami eszembe jutott készítettem neki, és mivel ez egy nagy nap lesz, valami fantasztikus ajándékot szeretnék adni neki. Tudnátok adni pár tippet? Annyi a lényeg, hogy ne csak megvegyem a boltban, hanem vagy teljes mértékben, vagy legalább részben én készítsem el :) Köszönöm!2014. máj. 29. 09:25
1/6 anonim válasza:
Ha írnál egy összeget, amit rátudsz szánni, sokat segítene.
2/6 anonim válasza:
Bár nem az 50. volt,de anyósom szülinapjára egy nagy tablót csináltam,tele fényképekkel és vicces feliratokat írtam oda.Nálunk az unokák voltak a főszereplők,de lehet más is. Az eddig szülinapokból összeállított montázs vagy egy-egy nagyon emlékezetes nap stb.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát körülbelül 7-8 ezer forintot :)
Köszönöm, hogy segítetek :)
2014. máj. 29. 09:35
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, az jó lenne, csak már csináltam :( Adtam már neki a kézzel festett dobozkáktól kezdve, a nyaralási képekből készített könyvön át, a zenei aláfestéses-fényképes dvd-ig mindent :(
2014. máj. 29. 09:36
5/6 anonim válasza:
Én ajándékoknak mindig festettem vagy rajzoltam valamit. Ha halálom után híres festőnek fognak számon tartani az a sok szülinap és karácsony miatt lesz xD
6/6 anonim válasza:
Szerintem szerkesszél egy fotókönyvet, abba rengeteg művészi kreativitást tudsz adni, és az több évtized múlva is érték lesz. Kupon akciót érdemes rá keresned.
Az a szép fotókönyv ahol nem fehér hátterű lapokra van csak rászórva pár kép, hanem hátterük is szép tájkép vagy művészi minta, pár szöveges gondoltatottal még személyesebbé tudod tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!