Bent ragadtam a megszokottba és mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Már kb. 7 éve apámmal dolgozom éjszakánként (segítek neki, mivel nem találok munkát). Míg fősulira jártam, akkor azt beszéltük meg, hogy nem ad pénzt, hanem a fősulira költjük. Már 2éve végeztem a sulival de pénzt azóta se kapok, pedig heti 6 napot dolgozunk. Még itthon lakok szüleimmel apámat meg sajnálom ,,otthagyni" - mert hát csak öregebb már..Emiatt komondottan munkát se keresek , nem tudom mit kéne lépnem..2014. júl. 9. 17:08
1/2 anonim válasza:
Dehogynem tudod. Pontosan tudod. Az, hogy nem tudod, és hogy gyáva vagy megtenni, két különböző dolog. Legalább saját magadhoz légy őszinte, előrébb lennél az életedben, ha megtennéd! Mondd ki, és cselekedj! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!