Hogyan tudnék 2014-be kerülni ha 40. 000 évvel ezelőtt ragadtam?
40.000 évvel ezelőtt (és én valahogy akkori modell vagyok) úgy kellett csajozni hogy elmentél horgászni, este hazahoztál 4 darab halat, és megmutadtad a halakat a nőknek azoknak meg tetszett mert akinek adtál belőle az nem halt éhen, bekerültél a legjobb pasik közé.
Én pont így vagyok szocializálva, lemegyek Balatonra és elmegyek horgászni, lehetőleg egyedül.
Csak most napjainkban a csajok már nem szeretik a halakat,
egy munkahelyen az irodában vagy ez egyetemen valahogy "nem vagyok a természetes közegemben" -- mint egy hal a parton. ??
Tudod van egy olyan vicc, hogy honnan tudja a horgász felesége, hogy a férje megcsalja? Onnan, hogy ahányszor elmegy horgászni, mindig hoz halat :)
Úgyhogy vigyázz, csak módjával a horgászással! :)
"Csak most napjainkban a csajok már nem szeretik a halakat"
Igaz. Manapság inkább ők a halak. Hányszor bekapják a horgot!!! Úgy, hogy vesd csak be a horgodat, nem kell hozzá se hal se Balaton.
"Igaz. Manapság inkább ők a halak."
Akkor a Discoban/Haus Partin azért kell belépőt fizetni, mert az a horgász-engedély, a méreten aluliakat vissza kell engedni, és a nagydarab kopasz csávó a bejáratnl a halőr????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!