Tényleg ennyi lenne a "felnőtt" élet, vagy csak én ragadtam le valahol?
Mindig is nehezen építettem ki kapcsolatokat másokkal, de ez különösebben nem zavart, úgy voltam vele hogy biztos találok majd egy olyan társaságot melybe beillek.
Elkerültem egyetemre, és megrökönyödve tapasztaltam, hogy az évfolyamtársaim 90%-át továbbra is olyan fontos célok motiválják mint a melyik napon basszunk be, milyen kocsid van. . .
Végül találtam egy hobbit ami úgy ahogy lekötött, és ennek hála azért akadt ott is 1-2 ember akivel tudtam szót érteni.
Gondoltam jön majd a szép új világ ha egyszer lediplomázok...
Nesze-neked, van egy jó állásom, de azon kívül pff.
Reggel felkelek elmegyek dolgozni, este hazajövök film, alvás. . .
És kb. minden nap ez a monoton ciklus, az egyetemi "barátaim(az sok 2)" szétszéledtek teljese egyedül vagyok, talán még sosem éreztem magam ilyen egyedül. A munkahelyemen persze jól elvagyok mindenkivel, de valahogy egyik személyisége sem fogott meg úgy hogy érdekei is kezdjen.
És miden nap csak ugyanaz a monoton szürkeség egyhangúság. Az egész olyan értelmetlen és céltalan. Eddig legalább volt kihez szólni, már az is megszűnt.
Van valami ötlet hogy ne érezzem ezt a szorító ürességet?
26/F
/Reggel felkelek elmegyek dolgozni, este hazajövök film, alvás. . . /
és akkor hol marad az említett hobbi?
vagy a filmnézés az?
a hobbi nagyon fontos,egyébként meg mozdulj ki,járj el ide oda rendezvényekre stb.
Szia. Velem is ez a helyzet. Ha van kedved beszélgethetünk.
20/N
A hobbi azóta elmaradt, sem idő sem hely nincs rá, céges lakásban mégsem tarthatok halakat.
Az utóbbi pár hónapban próbáltam a munkába temetkezni, de semmi nem lett jobb.(A munkahelyi teljesítményen kívül.)
Multkor bementem egy boltba, és az eladó megkérdeztem mért vagyok mindíg ilyen mogorva.
Teljesen ledöbbentem. Én mogorva? Aztán belegondoltam, hogy az elmúlt két évben, mióta családot hátrahagyva egy idegen városban kezdtem új életet, mennyire egyedül maradtam. Az egyetlen volt munkatársam, akivel kicsit megértettük egymást, tudtunk tudományokról, grafikáról, könyvekről beszélni, fél éve elment az ország másik végére, + családja lett, én meg itt maradtam.
És rájöttem, milyen magamnakvaló lehetek kívölről. De nem tudok vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!