Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy viselnétek, ha a...

Szülők! Hogy viselnétek, ha a lányotokat elég kegyetlenül bántalmazná a párja?

Figyelt kérdés

Például, ha többről lenne szó, mint hogy felszakadt a szája egy pofontól.

Pl. a hajánál fogva verné a férfi a lány fejét az asztalhoz, majd összerugdossa, fojtogatja és ehhez hasonlók

2015. márc. 8. 22:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 20! Ez nagyon borzalmas, amit leírtál ☹ . Nem is tudom, ezt hogy lehet ép ésszel túljutni rajta.
2015. márc. 9. 12:23
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Látlelet, rendőrség.

Egy pofonért a csávó szája szakadna fel az én kezemtől, amennyiben súlyosabb történik akkor meg inkább költözzön másik földrészre, mert ha megtalálnám sírva könyörögve a rendőrökért.

A lányomért még a börtönt is bevállalnám.

2015. márc. 9. 21:20
 23/33 anonim ***** válasza:

még a felszakadt száj nélküli pofon se megengedett.

ha ez megvan azonnal látlelet, onnan rendörség, és egyéb tanácsadás. (nane alapitvány stb.). jobb a továbbiakban olyanok segitségével folytatni akik ismerik erre a hivatalos eljárást. mivel én - szerencsére - csak hallomásból ismerem, inkább szakemberekkel együtt járnám végig - helyesen - ezt az utat. önbiráskodástől és hasonlóktól óvakodnék, mert ha lecsuknak azzal azonkivül, hogy magammal bánok el, csak azt érném el, hogy az igazi bünös szabadabban garázdálkodhasson a védtelen gyermekem ellen...

2015. márc. 11. 23:55
 24/33 anonim ***** válasza:
mindig megmenteném
2015. márc. 12. 00:36
 25/33 anonim ***** válasza:

Elég veszélyesen idegbeteg tudok lenni, ha úgy igazából feldühít valaki és ez kimondhatatlanul dühítő és megengedhetetlen lenne, hogy alányomat így bántalmazza valaki.Az biztos, hogy ép bőrrel nem úszná meg.És még a jobb eset lenne számára, ha bemenekülne egy életre a hűvösre és ott rohadna meg.Mert onnantól kezdve életveszélyes lenne számára kint tartózkodni.

Vagy ha esetleg egy háromajtós szekrényről lenne szó, akin nem tudok fizikailag revansot venni, hát max meghívnám vacsorára egy kis gyilkos galóca pörköltre.(Vicc nélkül).

2015. márc. 12. 10:47
 26/33 anonim ***** válasza:
a lányod nem tud intézkedni ellene? Nemár a szülőnek kelljen, nem hiszem el hogy nem tud elmenni onnan és hagyja magát. Az ő hibája is ha hagyja magát
2015. márc. 12. 16:53
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Mérgemben én is kapnék egy pár horgot. :)) Hiszen 56 évesen nyilván nem vagyok már olyan gyors, mint a vőm. De ha sarokba tudnám szorítani, felkenném a falra, az biztos. Pedig szeretem, mert oltári jó fej. (Nem véletlenül őt választotta a lányom.)
2015. márc. 12. 17:40
 28/33 anonim ***** válasza:

Első körben kimenekíteném abból a kapcsolatból a gyerekem. Gondolom a szülői háznál mindig van helye. Első a testi épsége. Nem köteles tűrni. Ha tűri , akkor lehet hogy igénye van rá.

A férfi megérdemelné a feljelentést látlelettel.

2015. márc. 18. 18:20
 29/33 anonim ***** válasza:
Hát nem köszönné meg! Olyan pert kapna a nyakába, hogy csak na!
2015. márc. 18. 18:47
 30/33 anonim válasza:
Sehogy nem viselném egy percig sem. Az illetőre rossz idők várnának ezek után.
2015. ápr. 26. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!