Az illető ezt nem folytathatná, mert négy törött végtaggal nehéz ugrálni.
Komolyra fordítva: addig nem nyugodnék, amíg a szemétláda a helyére, a börtönbe nem kerül. Rendőrség, látlelet, stb., és közben előfordulhat, hogy tettleg is megakadályozom (vagy legalábbis megpróbálom), hogy üsse a gyerekemet.
2015. márc. 8. 22:58
4/33 anonim válasza:
Nekem már a felszakadta szája egy pofontól is több lenne. Feljelenteném a csávót, a lányomat meg hazaköltöztetném.
2015. márc. 8. 22:59
5/33 anonim válasza:
Egy pofontól felszakadt száj sem elfogadható, ahogy az erőszak más formája sem. Rendőrség, büntetőeljárás, aztán kétszer is meggondolná, hogy a következő partnerével erőszakoskodik-e.
2015. márc. 8. 23:02
6/33 anonim válasza:
Korhaz latlelet rendorseg feljelentes
Utana eltornem a pasi kezet
2015. márc. 8. 23:22
7/33 anonim válasza:
Először is, teljesen biztos vagyok abban, hogy ha odáig jutok, és lesz egy lányom, akkor neki a "pofontól felszakadt száj" sem fér bele, és eleve nem ismerkedik agresszív, promitív barmokkal.
Ha meg netán megtörténne a kérdés szerint, akkor rendőrségi feljelentés, de azonnal!
2015. márc. 8. 23:25
8/33 anonim válasza:
Kezdhetné ásni a sírját! F
2015. márc. 8. 23:42
9/33 anonim válasza:
szívem szerint agyonverném, de nyilván erre nem lenne lehetőségem mivel a férjem biztos még előttem megölné
2015. márc. 8. 23:44
10/33 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek elég lüke apjuk van akivel nagyon nem értjük meg egymást, de egy ilyen esetben közös erővel vernénk agyon a "kedves" vőnket. Szerintem sírva könyörögne, hogy hívjuk a rendőröket inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!