Kegyetlenül zabálja az elemet a fényképezőm (egészen pontosan nem használja ki a teljes kapacitását), de miért? Panasonic Lumix DMC LZ7
Tettem bele olyan Duracell elemet, amin meg lehet nézni a töltöttséget. Kb 30 kép, vagy pár perc videó után fényképező kikapcsol, hogy lemerült az elem. Kiveszem, lecsekkolom, és kb 70% energia van még az elemben. Visszateszem, és olyat játszunk, hogy várok egy ideig, majd bekapcsolom, pár kép, vagy félperces videó, s megint lemerül, és így tovább. Aztán egyre többet kell várni, és egyre kevesebbet bír, amíg végül már be sem kapcsol. Persze mindig a legrosszabbkor.... Vettem valahol valami olcsó elemet, azzal be sem kapcsol, kapásból kiírja, hogy cseréljek elemet...
Úgy 7 éves a gép, s kb 2 éve megy ez. Lehet ezen valami szoftvert frissíteni, vagy nem tudom?
"Lehet ezen valami szoftvert frissíteni, vagy nem tudom?"
Néha lehet, a gyártó weblapján megkeresed, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!