Hogy mondjam el anyának, hogy van barátom?
-14 éves lány vagyok
-barátom is 14 éves
-mind a ketten 7.osztályosok vagyunk
-egy suliba járunk(évfolyamtársak vagyunk)
-2015.02.26.óta járunk
-első csók 02.26-án volt
-8 napja járok vele
-mind a ketten nagyon szeretjük egymást
-ő napközis,én meg nem vagyok az,de megszoktam várni őt
pl.:ezen a héten 3-szor vártam meg őt 16(4) óra után s mind a 3 alkalommal volt beszélgetés-kézfogás-csók-ölelés
-az ő anyukája tudja hogy járunk(örül neki)
-én anyukám nem tudja,félek,hogy azt mondja,hogy ne járjunk...:((
-mind a kettőnk szülei elváltak(mind a ketten az anyukánkkal élünk)
-sok bennünk a közös
?????????
Így légyszi, ezt nyomtasd ki és olvasd fel neki.
Ki a búbánatot érdekel szerinted, hogy melyik hónap hányadik napján hány óra hány perc hány másodperckor fogta meg a kezecskédet és dugta be a nyelvét a szádba??? :D
Oszt akkor mi van, ha édesanyád azt mondja, ne járjatok? Akkor nem mersz? :DD
Ténleg fölösleges volt mini önéletrajzot írni :D
Ne verd nagy dobra sztem. Ha megkérdi elmondod ennyi
De hogy mondjam el neki??
ötleteket kérek hogy hogy mondjam el neki,nagyon szeretem anyukámat,és nem akarok előtte titkolózni,de nem merem ezt elmondani,se tanács se semmi nincs..:((
Jajj, hagyjátok már békén a kérdezőt, mit kell mindenbe belekötni?
Kérdező, mondták már csak utána még kötekedtek is egy sort veled, csak simán elé állsz és őszintén közlöd vele. Ennyi, nem fog megenni vacsorára, a legrosszabb esetben is max. közli, hogy szó se lehet róla, deha így lesz ráérsz akkor parázni azon, ha így lesz!
De édes! :-).
"Anyu, nagyon tetszik egy fiú a suliból, en is neki. Egyutt szoktunk hazajönni."
Aztán anyukad biztos kiváncsi lesz a részletekre, akkor mondd el neki is ezeket ha akarod.
Jaj köszi a válaszokat!!!
És mikor mondjam el anyának?
Anya!
Tudom,hogy azt mondod,hogy fiatal vagyok,hogy barátom legyen,de kérlek,ne legyél ideges-mérges rám,és kérlek olvasd végig!Nagyon szeretlek Anya,és bármikor segítek neked..bármikor??inkább mindig!!
Az van,hogy tetszek az évfolyamtársamnak,és nekem is megtetszett.És szerelmes is vagyok belé,és ő is belém.És délutánonként azért is maradtam bent,mert elmentünk sétálni.Jó,tudom,hogy suliban is tudnánk beszélgetni,de akkor meg nem beszélünk,meg semmi.És mondta is a fiú,hogy szeretne velem járni,és én úgy gondoltam,hogy jó ötlet,és igent mondtam.Nagyon szeretem a fiút,és boldog vagyok vele.
Február 26-án mondtam neki igent(azóta járunk). Az ő anyukája tudja,hogy járunk,de neked sajnos nem mertem elmondani,mert féltem,hogy leordítod a fejem,meg,hogy nem engeded meg,hogy járjak vele.. Kérlek engedd meg,hogy járjak vele!! Utóirat:Őszinte vagyok hozzád Anya!!Szeretlek!!
Ezt írtam le egy lapra..odaadjam neki a lapot vagy személyesen mondjam el neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!