Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Balogfanni14 kérdése:

Hogy mondjam el anyának, hogy van barátom?

Figyelt kérdés

-14 éves lány vagyok

-barátom is 14 éves

-mind a ketten 7.osztályosok vagyunk

-egy suliba járunk(évfolyamtársak vagyunk)

-2015.02.26.óta járunk

-első csók 02.26-án volt

-8 napja járok vele

-mind a ketten nagyon szeretjük egymást

-ő napközis,én meg nem vagyok az,de megszoktam várni őt

pl.:ezen a héten 3-szor vártam meg őt 16(4) óra után s mind a 3 alkalommal volt beszélgetés-kézfogás-csók-ölelés

-az ő anyukája tudja hogy járunk(örül neki)

-én anyukám nem tudja,félek,hogy azt mondja,hogy ne járjunk...:((

-mind a kettőnk szülei elváltak(mind a ketten az anyukánkkal élünk)

-sok bennünk a közös

2015. márc. 6. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

?????????

Így légyszi, ezt nyomtasd ki és olvasd fel neki.

Ki a búbánatot érdekel szerinted, hogy melyik hónap hányadik napján hány óra hány perc hány másodperckor fogta meg a kezecskédet és dugta be a nyelvét a szádba??? :D

Oszt akkor mi van, ha édesanyád azt mondja, ne járjatok? Akkor nem mersz? :DD

2015. márc. 6. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Fanni! Mondd el Anyukádnak nyugodtan, de a Te titkod is maradhat...
2015. márc. 6. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Ténleg fölösleges volt mini önéletrajzot írni :D

Ne verd nagy dobra sztem. Ha megkérdi elmondod ennyi

2015. márc. 6. 21:24
 4/12 A kérdező kommentje:

De hogy mondjam el neki??

ötleteket kérek hogy hogy mondjam el neki,nagyon szeretem anyukámat,és nem akarok előtte titkolózni,de nem merem ezt elmondani,se tanács se semmi nincs..:((

2015. márc. 6. 21:24
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Jajj, hagyjátok már békén a kérdezőt, mit kell mindenbe belekötni?

Kérdező, mondták már csak utána még kötekedtek is egy sort veled, csak simán elé állsz és őszintén közlöd vele. Ennyi, nem fog megenni vacsorára, a legrosszabb esetben is max. közli, hogy szó se lehet róla, deha így lesz ráérsz akkor parázni azon, ha így lesz!

2015. márc. 6. 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

De édes! :-).

"Anyu, nagyon tetszik egy fiú a suliból, en is neki. Egyutt szoktunk hazajönni."

Aztán anyukad biztos kiváncsi lesz a részletekre, akkor mondd el neki is ezeket ha akarod.

2015. márc. 6. 21:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Jaj köszi a válaszokat!!!

És mikor mondjam el anyának?

2015. márc. 6. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Minél hamarább, hogy ne mástól hallja vissza. Pl. a barátod szüleitől esetlegesen, mert az biztos, hogy rosszul esne neki. Pl. akár már ma is, vagy holnap.
2015. márc. 6. 21:43
 9/12 A kérdező kommentje:

Anya!

Tudom,hogy azt mondod,hogy fiatal vagyok,hogy barátom legyen,de kérlek,ne legyél ideges-mérges rám,és kérlek olvasd végig!Nagyon szeretlek Anya,és bármikor segítek neked..bármikor??inkább mindig!!

Az van,hogy tetszek az évfolyamtársamnak,és nekem is megtetszett.És szerelmes is vagyok belé,és ő is belém.És délutánonként azért is maradtam bent,mert elmentünk sétálni.Jó,tudom,hogy suliban is tudnánk beszélgetni,de akkor meg nem beszélünk,meg semmi.És mondta is a fiú,hogy szeretne velem járni,és én úgy gondoltam,hogy jó ötlet,és igent mondtam.Nagyon szeretem a fiút,és boldog vagyok vele.

Február 26-án mondtam neki igent(azóta járunk). Az ő anyukája tudja,hogy járunk,de neked sajnos nem mertem elmondani,mert féltem,hogy leordítod a fejem,meg,hogy nem engeded meg,hogy járjak vele.. Kérlek engedd meg,hogy járjak vele!! Utóirat:Őszinte vagyok hozzád Anya!!Szeretlek!!

Ezt írtam le egy lapra..odaadjam neki a lapot vagy személyesen mondjam el neki?

2015. márc. 8. 16:14
 10/12 anonim ***** válasza:
De aranyos kis levél! Mi lett a vége ennek az egésznek?
2015. márc. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!