Ha valaki felnőtt korában szeretné azt, hogy az anya mondjon le róla, és semmi ne kösse hozzá . Az megoldható lenne?
Figyelt kérdés
Nem szeretném hogy az anyámnak bármilyen köze legyen hozzám ,és ha netán eltávozna az élők sorából akkor adósságot se hagyjon rám !#lemondás #szülő lemondása
2015. márc. 4. 20:31
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat ! Most már tudom van esély arra hogy nem azért fogok dolgozni egész életemben hogy kifizessem az adósságát ... Azért szeretném hogy semmi közöm ne legyen hozzá ,mert undorító ,önző ember és sose a gyereke fontos neki ha nem saját maga. Elég időt hagytam már neki szerintem ,de betelt a pohár !
2015. márc. 9. 16:59
12/12 anonim válasza:
költözz el, én is ezt tettem. Elköltöztem és soha többé nem mentem haza. Nem tudom hogy élnek e még, bár nem valószínű, alkoholisták voltak és már akkor is elég szar egészségi állapotban voltak, ennek már több mint 20 éve, nem tudok semmit a rokonaimról de nem is akarok. Amerikában nevet változtattam, rokonok, ügyvédek soha nem kerestek, örökségre nem tartottam igényt, nem is volt mire, max az italos üvegekre amik összegyűltek az évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!