Volt akire a szülő nagy hatással gyakorolt? Hogyan alakult az élete? Nehezen tudott elszakadni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 20:26
11/14 anonim válasza:
"sérült vagyok - úgy látszik" /AE. Biztottság/
12/14 anonim válasza:
anyum a mai napig a legfontosabb ember az életemben, de 18 évesen simán leszakadtam. most 2 hete haza kellett költöznöm, és már az idegbaj kerülget, pedig eddig is napi szinten kapcsolatban voltunk.
13/14 anonim válasza:
14 eves vagyok, ram nagy hattassal vannak. 2 ongyolkossagi kisrrletem volt, es heti negyszer jarok pszichologushoz.
14/14 anonim válasza:
Rám, pontosabban az életemre, a hiányuk volt nagy hatással. Apám 15 és fél éves koromban meghalt, anyám meg fél évvel később lelépett egy barátjával. Tesóm nem volt. Mivel nem akartam intézetbe kerülni, éjszakai vagonrakásokból tartottam fenn magam, s abból fedeztem az iskolai tanulmányaimat is. (Meg a kávét, ami ahhoz kellett, hogy napközben ne bukjak ki a padból.) Persze ez még az átkosban volt, sőt ott is csak feketén tudtam megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!