Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a gyereketek úgy dönt,...

Ha a gyereketek úgy dönt, hogy nem szeretne tovább élni, és nem érdekli hogy mi történik vele, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Üdv 18 éves vagyok, de nem érdekel az élet, elég volt belőle, és innentől kezdve nem fogok semmit sem csinálni.

Egyrészt, mert utálom magam, mint a testem, mint a személyiségem, és megfogadtam, hogy sohasem tudom fogni elfogadni, és ha ebben a testben kell élnem, akkor teljesen felesleges hogy bármit is csináljak, mivel alapból utálom.

2015. márc. 3. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
8-as, pont az ilyen idióták miatt beszéli be magának a gyerek, hogy a hisztijének van bármi alapja.. Fura mikor én voltam depis ennyi idősen, elég volt két jól irányzott pofon, és egyből nem volt kedvem tovább sajnáltatni magam. Ezeknek a gyerekeknek az a bajuk, h túl sok idejük van saját magukra. Gondolom ha napi 12 órában melózna akkor nem sok kedve lenne hülyeségeken agyalni..
2015. márc. 3. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Utálod a tested? Menj el sportolni, kondizni, vagy gyűjts a nemátalakító műtétre. Utálod a személyiséged? Változtass a hozzáállásodon és máris javulást érsz el. Bármibe belekezdhetnél ami boldoggá tesz de gondolom lusta vagy felkutatni a dolgokat. Egyébként a szüleid biztos nagyon örülni fognak neki ha parazita szingli válik belőled.

Menj el pszichológushoz és keress magadnak hobbyt

2015. márc. 3. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyébként én tök örülök hogy így látjátok, mert azt jelenti hogy sose éreztétek magatokat ilyen mélyponton. Inkább legyetek hálásak, ne okoskodjatok bele olyanba amihez nem értetek.
2015. márc. 3. 20:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Fú de sok észlény van.. Látszik, hogy magyarok vagytok, belerúgtok a földön fekvőbe. Jellemző...

Ennyi idősen én is így gondoltam, sok minden történt velem, ami miatt úgy éreztem nem érdemes élni. Amúgy, kíváncsi lennék rá, hogy az itt válaszolók 99 %-a, honnan tudják, hogy ez egy hiszti??? Megkérdeztétek a kérdezőt, hogy miért érzi így? Én pl. azért éreztem így, mert az anyám inkább benyugtatózta magát, a mostohám meg molesztált.... Na de biztos akkor is csak hisztiztem.

Kérdező, veled mi történt, ami miatt ezt érzed? Nekem leírhatod, ha gondolod.

2015. márc. 3. 20:22
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es szerintem felesleges a többi válaszolót oltani, a kérdező úgy tette fel a kérdést, hogy az tényleg hiszti. Nem írja, hogy ez vagy az történt vagy hogy oka lenne rá, szimplán csak hogy utálja magát. Ez van, ha nem ad elég infót a válaszolók a meglévőből alkotnak véleményt. Márpedig ennyiből az én fordításom a következő: túl egoista vagyok vagyok ahhoz hogy magamon kívül mással is foglalkozzak (így megadva magamnak az esélyt, hogy célt, értéket, boldogságot találjak) de magam meg utálom
2015. márc. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!