Ha a gyereketek úgy dönt, hogy nem szeretne tovább élni, és nem érdekli hogy mi történik vele, mit tennétek?
Üdv 18 éves vagyok, de nem érdekel az élet, elég volt belőle, és innentől kezdve nem fogok semmit sem csinálni.
Egyrészt, mert utálom magam, mint a testem, mint a személyiségem, és megfogadtam, hogy sohasem tudom fogni elfogadni, és ha ebben a testben kell élnem, akkor teljesen felesleges hogy bármit is csináljak, mivel alapból utálom.
Hiányzik kezed-lábad? Két fejed van?
Az ember teste alakítható, menj sportolj .. az a depidnek is jót tesz és legalább találsz barátokat is.
Elmennék vele pszichológushoz, mert még túl fiatal ahhoz, hogy felfogja az élet értelmét, nekem meg nem hinne.
Vagy elvinném egy gyerekkórházba, ahol gyógyíthatatlan beteg gyerekeket kezelnek és ők mindenképpen szeretnének élni, de talán csak pár hónap adatik meg nekik.
bolondka...
egy angol vicc jutott eszembe: én nem szeretem az uborkát, és örülök, hogy nem szeretem, mert megenném, pedig utálom.
Hat itt kezdodik a baj... Hogy "megfogadtam, h sosem fogom tudni elfogadni"...
Miert nem azt fogadod meg, h marpwdig, ha torik, ha szakad, szeretni fogod magad?
Mi baj a testeddel?
Talan hianyoznak a vegtagjaid? Vagy ket fejed van? Ha "csak" kover/sovany/szemuveges vagy, azert nem foglak sajnalni!
Pszichológus, azonnal. Egy haverom is így volt pár hónapja.
Amúgy a többi válaszolónak üzenem, hogy simán érezhet így attól hogy jók az életkörülményei. Ennyi erővel ti ne legyetek már boldogok, úgyis van akinek jobb nálatok! Ahelyett hogy örülnétek hogy ti sose éreztetek így, nekiálltok savazni a gyereket. Nyilván nem jókedvében gondolja így, ez egy betegség, ugyanolyan mint pl a tüdőgyulladás, el kell menni szakemberhez és kezeltetni.
Ez nem depresszió! Ez egy tipikusan elkényeztetett hülye kamasz hisztije!!!
Ha beteg lenne nem itt rinyálna,hanem már kinyírta volna magát.Ez figyelemfelkeltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!