Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa nem fizette fél évig a...

Apa nem fizette fél évig a gyerektartást utánam. Most mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Anya nem kérte el apától a gyerektartást fél évig mert anya azt hitte már nem járna. Pedig abban a fél évben én még suliba jártam. És anya most visszamenőleg se akarja elkérni apától, vagyis csak megemlítette neki, apa nemet mondott (mindig nagyon nehezen kaptuk meg, sok "nincs most pénzem" után). Tudom, hogy bíróságon is lehet kérvényezni, hogy vonják le a fizetéséből.

Szerintetek szemétség lenne ez apával szemben?

2015. márc. 2. 21:47
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Egyetemre jártam, anya tudott róla, mivel együtt lakunk, de valamiért azt hitte, hogy már nem járna a pénz. Jól teljesítettem egyetemen. Nem vagyok érdemtelen, apám nem keres soha az életben, semmit nem tud rólam az ég világon és nem is érdekli.
2015. márc. 2. 22:43
 12/30 A kérdező kommentje:
Dolgozok is, de szerintem akkor is járna az a pénz, nagy segítség lenne anyának még az a plusz 6x20 ezer.
2015. márc. 2. 22:44
 13/30 anonim ***** válasza:
67%
Bizonyára, de reális, hogy tényleg kapna ennyit?
2015. márc. 2. 22:46
 14/30 anonim ***** válasza:
40%
Látod az "egyetemeddel" magad írtad le, hogy érdemtelen vagy. Kár volt koptatni a széket.
2015. márc. 2. 22:48
 15/30 A kérdező kommentje:
Miért is lennék érdemtelen? Áruld már el...
2015. márc. 2. 22:51
 16/30 anonim ***** válasza:
17%
Elárulnám, de úgy sem értenéd. Fordulj bírósághoz. Majd a bíró elmagyarázza neked.
2015. márc. 2. 22:54
 17/30 A kérdező kommentje:
Hogy te milyen bunkó vagy... még jó, hogy ide kérdezni járnak az emberek.
2015. márc. 2. 22:57
 18/30 anonim ***** válasza:
31%
Én minden további nélkül igényt tartanék rá. Az jár neked és írtad hogy jó helyen lenne...Szóval először tessék szólni a faternak hogy fizessen...Ha nem teszi, akkor meg irány a bíróság. Ja és kérjétek hogy a fizujából vonják. Akkor nincs kamu duma hogy nincs pénzem. Ha meg még mindig egyetemre jársz nappalin és 20 alatt vagy, akkor most is járna. Ez a te pénzed, nem anyádé, itt neked kell cselekedned.
2015. márc. 2. 22:59
 19/30 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy ha valaki nagykorú, akkor nem gyerektartást kaphat, hanem rokontartást. Igaz ez?
2015. márc. 2. 23:02
 20/30 anonim ***** válasza:
Ezt is elolvashatod, kérdező: [link]
2015. márc. 2. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!