Hogy mondjam el a szüleimnek?
Hàt biztosan nem fogjàk jòhírkėnt kezelni, fiatal vagy mėg 15 evesen fiuzni😕😕 bocsi hogy ezt irom de ez csak az en velemenyem!
De elsonek ezt szerintem anyukadal kene megbeszelned, mivel o is nő èpp talàn megertobb is lesz veled! Nem muszaly bejelenti ugy hogy, egyutt a csalad, kisteso,kutya macska stb.... kerj anyukadtol tanacsot.
Én nem szoktam a sunyizást támogatni, de ha annyira tetszik neked, hát találkozgassatok.
Mert ugye abból még nem szokott gyerek lenni, ha fogjátok egymás kezét meg csókolóztok.
Aztán nehogy már 15 évesen fiatal legyen a fiúzáshoz. (Persze kinek mi számít annak...)
Már száz évvel ezelött is túlzás volt, hogy egy 15 éves lánynak ne legyen barátja.
Mégis miért zavarja őket??
Nálam a szülői szigor nagyon rosszul sült el. Én gyűlöltem, hogy nem engednek semmit, ezért 15 évesen nem voltam már szűz, egy 25 éves sráccal volt néhány alkalmas viszonyom, és rengeteg dolgot titkoltam előlük. Utáltam beszélni velük, mégjobban megbeszélni akármit is.
De akkor is próbáltak még keménykedni, a vége az lett, hogy 20 évesen egyetlen barátom sincs, depressziós vagyok, és tudom, hogy a szüleim tönkretették a fiatalkorom a rengeteg tiltással, amit már soha nem kaphatok vissza.
Csak ennyit arról, hogy később majd a kérdező is mindent jobban lát majd. Nekem is azt mondták anno, hogy milyen jó, hogy ilyenek a szüleim, később nagyon fogom értékelni, és szeretni őket miatta. Hát nem....
Kérdező! Állj ki magadért. Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak a szüleid, mert ez a TE életed. Nem feltétlenül kell mindenről tudniuk, ha úgyis csak balhé van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!