Ti értitek a szüleimet? Ez szerintetek se normális?
Barátommal a távolság miatt heti egyszer, hétvégente tudunk találkozni. Egyszer ő jön, egyszer én megyek általában, de ha kétszer jön ő akkor utána én is kétszer megyek, szerintem ez így konkrét.
A szüleimn most rákaptak arra, hogy miért mindig én megyek (???), mire mondom is, hogy dehát az elmúlt hétvégén ő volt itt.
Nem értem őket. Persze, az utazásomat ők finanszírozzák, de nem állunk rosszul az anyagiakban.
Mit szóltok?
17 éves lány vagyok
#4-gyel és #6-tal értek egyet.
A kérdésedre válaszolva:
Nem értem és nem tartom normálisnak. Ha nekem egy 17 éves lányom lenne, és a barátját alapvetően szimpatikus embernek tartanám, akkor nem nehezíteném a találkozásukat, hanem könnyebbé próbálnám tenni.
Normális szülő örül a gyereke boldogságának.
Amúgy mekkora ez a távolság? Ha vonattal mész, át kell-e szállni? Késő esti vonattal szoktál hazaérni? Elhangzott olyan, hogy attól félnek, hogy megtámad valaki? Mert ez az egyetlen, amit reális oknak tartanék az ellenkezésükre.
#11, 120 km körülbelül.
Egyszer kell egyedül átszállnom, a következő állomáson már vár. Nagyobb vonatállomások, mindenki rohan a dolgára, nem igazán jött szembe eddig gyanús alak. Ettől függetlenül figyelek, hogy ne támadjanak meg vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!