Ti értitek a szüleimet? Ez szerintetek se normális?
Barátommal a távolság miatt heti egyszer, hétvégente tudunk találkozni. Egyszer ő jön, egyszer én megyek általában, de ha kétszer jön ő akkor utána én is kétszer megyek, szerintem ez így konkrét.
A szüleimn most rákaptak arra, hogy miért mindig én megyek (???), mire mondom is, hogy dehát az elmúlt hétvégén ő volt itt.
Nem értem őket. Persze, az utazásomat ők finanszírozzák, de nem állunk rosszul az anyagiakban.
Mit szóltok?
17 éves lány vagyok
Úgy éreztem, hogy valaki ezen fog fennakadni.. De nem ez volt a kérdés, mint írtam, jól állunk anyagilag.
Szerintem se az.
Úgy sejtem, ők tipikusan azok, akik azon középkorias felfogás hívei, hogy minden teher a fiúra háruljon, a lány meg nehogy egy centit is mozdulni merjen.
Kedves #4-es válaszolóval nagyon egyet tudok érteni.
Én is távkapcsolatban élek a barátommal, csak minket országok választanak el, a repülés jóval többe kerül, mint a vonatozgatás belföldön. Így kéthavonta találkozunk, általában. Volt már rá példa, hogy én egymást követően többször voltam ott, de én magam finanszírozom az úti költségeimet, így végképp nem lehet egy szava sem a szüleimnek. Mégis valahányszor felmerül, hogy elutazom, csak azt kapom meg, hogy mindig én utazgatok, holott körülbelül ugyanannyiszor utaztunk egymáshoz.
A szüleimre, de legfőképpen anyámra, nagyon is erősen vall ez a meglátás, hogy a fiúnak kéne finanszíroznia mindent, és mit fognak szólni az emberek. A régi rendszerből áthozott gondolkodása maradéktalanul érvényesül több ponton is.
21/N
Köszönöm #4es énis így gondolom!
#5ös, már jó párat utaztam el nem csak hozzá, hanem sokkal messzebb is egyedül. Kétlem, hogy ez volna a probléma.
Ráadásul kedvelik a barátom, nincs vele bajuk. Tehát tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!