Szerintetek egy szülőnek kényszeríteni a lassan felnőtt gyerekét, hogy különböző mozgáskultúrákra járjon?
Figyelt kérdés
Aláírom, hogy van rajjtam 15 kg plusz, de apám borzasztó erőszakos, öntörvényű ember, és a fejébe vette, ha elkezdek sportolni, akkor majd lefogyok, és észrevesznek a férfiak... Egyszerűen nem fogad el nemleges választ, vagy elkezd fenyegetőzni. Mindig ezzel csesztet, hogy hogy nézek ki, nem szégyellem magam, így senkim sem lesz soha, mert a férfiaknak nem kellenek a túlsúlyos nők. Tegnap voltam jógaórán, és valami iszonyat nehéz volt számomra, alig vagy egyáltalán nem tudtam kitartani a pózokat, mivel az oktatót néztem, akivel szemben ültünk, állandóan összekevertem a jobb és a bal oldalt, és a légzésre sem tudtam rendesen figyelni. Szerintem nem nekem való, nem is szeretnék többet menni. De ezt félek így megmondani apámnak, mert már belovalta magát ebbe az egészbe, szerinte "tegnap kezdődött el a boldogságom". Azért szerettem volna jógára járni, mert nem tűnt nehéznek, de ahhoz képest... Egyébként nem szeretnék semmilyen sportra járni, mert egyszerűen bortasztó ügyetlen vagyok, nem az a sportos típus, elég nekem a napi egy óra, csak ugye annak nincs látszatja. Viszont apám meg folyamatosan ezt szajkózza, és gyakorlatilag rámkényszeríti a sportolást.2015. febr. 26. 06:43
31/34 anonim válasza:
Az én anyukám pepitában ugyanez és szerinted mi lett az eredménye?Hasonló,mint nálad és mozogni se szerettem meg,hála a folytonos b @ sztatásoknak,mert ha valamit elkezdek,akkor mért nem úgy csinálom,ha valami mást csinálok,akkor miért pont azt.Ilyenkor kb. a levegővételembe belekötött.Nem véletlen lettem csoki függő felnőtt koromra,mert az a baj,hogy a súlyomon más egyéb dolog miatt is bántott-zárkózottság-,gondolhatod,mennyire ösztönző.Nyugi,irigy is arra,hogy kövéren a 4. fiút hoztam haza bemutatni anno 20,5 évesen.Közben anno csontin volt 2 pasija és a másodikhoz férjhez ment.Meg is bánta,amit rajtam ver le,ha otthon vagyok.Nemrég kezdtem el úszni,amit nagyon ajánlok,mert túlsúlyosan ez az egyik legjobb mozgásforma,véleményem szerint.Kezdésnek mindenféleképp tökéletes.
33/34 anonim válasza:
második anno=fiatal korában
amúgy 21/L és jelenleg boldog a 4. fiúval
34/34 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseken szoktam kiakadni, van-e joga ezt meg ezt tenni ennyi meg ennyi(18 vagy a fölött) éves vagyok. Nekünk az iskolában minden évben a kezünkbe nyomják az alaptörvényeket, és tudnunk kell. 20 környékén jogilag felnőtt vagy és nem kényszeríthet. Olyan jó lenne, ha végre a kedves kérdezők belenéznének a törvényekbe mielőtt ide jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!