Szerintetek egy szülőnek kényszeríteni a lassan felnőtt gyerekét, hogy különböző mozgáskultúrákra járjon?
15 kg plusz azért annyira nem sok..( vagy csak ennyi minimum?)
Egyetértek,mhogy sportolni kell..
Megsem kényszeríthet..
A saját lelk erősségeden múlik,mhogy birod-e a kritikáját.
Vissza is vághatsz, biztos o sem tökéletes, vagy nem nyitod rá az ajtőt, akkor nem tud csesztetni, de ez utóbbi nem megoldás.
Hány éves vagy?
Elhiszem, hogy apukád stílusa hagy maga után kivetnivalót, de attól még igaza van. A soraid alapján olyan 16-17 éves lehetsz, ha már ennyi idős korodban 15 kiló plusz van rajtad, és nem teszel ellene semmit, akkor mi lesz később? Az egy dolog, hogy ez nem szép, rosszabb, hogy nagyon egészségtelen.
Oké, hogy nem vagy sportos típus, de akkor kezdd kicsiben, pl. biciklizz minden nap egy keveset vagy hasonló. Napi egy óra mozgás bőven elég, már heti 2-3 alkalom is csodát tud tenni.
Elnézést a hibák miatt.
*Szerintetek egy szülőnek van joga kényszeríteni...
*... rajtam...
*... elég nekem a napi egy óra seta…
Gyorsan gépeltem, és nem figyeltem, azért meg lehet bocsátani...
Tényleg 20 év körüli vagyok. :)
A jóga alatt pedig nem csak meditációt értsetek, hanem mindenféle kitekert pózokat, pl. az egyik lábszár vízszintesig emelése majd előredőlve a lábujjak megéintése, azért ilyesmikre nem lehet mondani, hogy micsoda könnyed mozdulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!