Miért kell erőltetni valamit, amit a gyerek nem akar?
"Ha valaki elhivatott, szorgalmas az idővel lehagyja a zsenit! "
Hat, sajna soha nem hagyja le :)
"Tanórákon kívüli foglalkozásokra is járok, plusz matematika, másik idegennyelv, meg informatika szakra ezen kívül zongorázni is tanulok"
Szegeny gyerek. Tenyleg sajnallak.
'Hat, sajna soha nem hagyja le :)' Ezt csak a beképzelt gyíkok mondják meg azok akik nem versenyeztek még zsenikkel.
Amíg a zseni megtanulja 3 óra alatt addig a szorgos 6 alatt. Azután a következő alkalommal a szorgosnak csak 5 kell mert tudja az előző anyagot és közben még gyakorolt, utána járt, érdeklődött utána. Így tovább, azt vesszük majd észre, hogy a szorgos felvette a zsenivel a versenyt és idővel legyőzi. Megtanulja mi az a kemény munka míg a zseni elvan szállva magától és igazából azt se tudja mit akar. ui: Olyan zseni aki imádja amit csinál 100000-ből kb. 1 max őt nem tudná legyőzni. Azonban akkor már jobb ha össze dolgoznak.
A szüleidre visszatérve, egy orvosnak készülő diákot miért szakközépbe íratnak? A legerősebb gimikbe kéne menj.. a szüleid nagyon elvannak tévedve azt tekintve, hogy-hogy is megy a tovább tanulás. Ahova most íratnak, elég nehéz lesz orvosira menni...
Szakközépből orvosira? Hát ahhoz pedig föl kell kötni a gatyát. Nem lehetetlen persze, nekem is van évfolyamtársam aki szakközépből jött, de csak néhányan. Mondják hogy tanulni lehet bárhol, ami persze igaz, csak nem mindegy hogy mennyit és milyen minőségben. Én "elit" gimibe jártam, érettségire külön egy k__va szót nem tanultam, sőt az egyetem első két évében, ami ugye főleg az alapozó tárgyakról szól, se sok újat tanultam.
Am meg az egyetemre való jelentkezés mehet online is a felvin keresztül. Kitöltöd szépem magadnak, azt jelölsz be amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!