Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi esélyem van, hogy...

Mennyi esélyem van, hogy megkaphassam a gyermekem?

Figyelt kérdés
Egyszer lemondtam a gyerekről decemberben, az anyja javára, mert azt hittem jobb lesz úgy. De exem a szüleimhez vitte, és ott élnek, ahonnan nem engedik, hogy elhozhassam. Telefonon csak úgy beszélhetek a fiammal, hogy ki van hangosítva a telefon, és ha olyat mondok, kikapják a kezéből a szüleim. Lemenni nem merek, mert gyaláznának engem a gyerek előtt is akár, és így is ki van lelkileg a fiam, mert mikor végre megszokott egy új környezetbe, kiráncigálták onnan. Újra indítottam a pert, ami hatására a szüleim is beadták. A gyermek anyja rákos. Mennyi esélyem van, hogy megkaphassam a fiam?
2015. febr. 25. 09:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Te kérdező! Te nem látod úgy, hogy értelmesen, magyarázatokkal kiegészítve kellett volna a kérdésedet feltenni? Egy 4 éves általában az anyjához ragaszkodik jobban, a ti esetetek nem általános, így talán némi magyarázatra szorult volna a kiírásod. Ugyanis így teljesen más a "leányzó fekvése".

Ami továbbra sem érthető még a magyarázataid ellenére sem számomra: Ha a kisgyerek veled szeretett volna maradni, sőt élt is veled, miért egyeztél bele, hogy költöztetve legyen? Amikor újratárgyalták az elhelyezését te hol voltál? Miért nem bizonyítottad be az általad leírtakat a bíróságnak? Lehet kérni a gyerek pszichológiai vizsgálatát ilyen esetekben, ami sokkal kevésbé viseli meg, mint ez a cirkusz, amit rendeztek körülötte.

Továbbra sem értem, mit keres az exed a szüleidnél gyerekestől, élettársastól.

2015. febr. 26. 08:17
 22/22 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy mikor én eljöttem onnan gyerekkel, akkor rá 3 hétre apám szövetkezet az exemmel, azt mondta biztosít neki helyet, ha elviszi tőlem a gyereket. Mivel kötelességem odaadni, és erről nem tudtam, hogy hova akarja vinni, így odaadtam neki. Erre elvitte a szüleimhez, és oda költözött. Hogy mit keres exem a szüleimnél? Nem tudom, de gusztustalan a szüleimtől, és amit az elmúlt 4 hónapban kapok tőlük elfogadhatatlan, és részemről már megbocsáthatatlan. Egyszer próbáltam békülni, akkor 1 napig tartott a béke másnap elmondtak mindennek engem is meg az élettársam is. Innentől számomra nincsenek. Hátba szúrtak és elrabolták tudtom nélkül a fiam, és én vagyok a szemét meg a (csúnya szavakat nem írom le) stb?? Nekem csak a fiam a fontos, és innentől a szüleimet se nézem semmibe.
2015. febr. 26. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!