Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi esélyem van, hogy...

Mennyi esélyem van, hogy megkaphassam a gyermekem?

Figyelt kérdés
Egyszer lemondtam a gyerekről decemberben, az anyja javára, mert azt hittem jobb lesz úgy. De exem a szüleimhez vitte, és ott élnek, ahonnan nem engedik, hogy elhozhassam. Telefonon csak úgy beszélhetek a fiammal, hogy ki van hangosítva a telefon, és ha olyat mondok, kikapják a kezéből a szüleim. Lemenni nem merek, mert gyaláznának engem a gyerek előtt is akár, és így is ki van lelkileg a fiam, mert mikor végre megszokott egy új környezetbe, kiráncigálták onnan. Újra indítottam a pert, ami hatására a szüleim is beadták. A gyermek anyja rákos. Mennyi esélyem van, hogy megkaphassam a fiam?
2015. febr. 25. 09:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A gyerek anyjának is megmondták, hogy ha onnan el megy, nem viheti el a gyereket magával. Azért gyaláznak, mert elköltöztem onnan a gyerekkel. De azt elfelejtette anyám, hogy ő dobott ki minket a fiammal együtt.
2015. febr. 25. 12:20
 12/22 anonim ***** válasza:

hát én nem értem,ha ez a történet igaz, akkor ti nagyon gyámoltalanok vagytok, a feleségeddel együtt.

a szüleid jogtalanul tartják maguknál a gyereket, ehhez bírósági végzés sem kell, elég, ha elmész a rendőrségre.

2015. febr. 25. 12:22
 13/22 A kérdező kommentje:
A gyerek anyjával mi szakítottunk. Új élettársam van már, ahogy neki is. De itt nem az a kérdés, hogy el e hozhatom a gyereket, hanem hogy mennyi esélyem van megkapni a fiamat, anyámmal, és az exemmel szembe, mivel ők is beadták.
2015. febr. 25. 12:34
 14/22 anonim ***** válasza:

Egyre zavarosabb....

Akkor az exed az élettársával lakik a te szüleidnél?

Mégis, hogy tudnák megakadályozni, hogy elköltözzön a gyerekkel? Ez lehetetlen, már ne is haragudj. Fogom a gyerekem, meg a motyóm, és megyek az élettársammal.

Mégis mit tudna ez ellen tenni? De miért költözött egyáltalán oda, ez is érthetetlen?

A körülményeket kellene esetetekben rendezni, és nem a gyereket elválasztani az anyjától szerintem. Akkor te is akkor láthatnád, amikor akarod, ha ebben megtudtok egyezni az exel, ha nem, akkor meg a bíróság által meghatározottak szerint. De ti ehelyett, hogy rendeznétek a dolgokat, a gyereken csatároztok. Ráadásul azt írtad, az exed rákos beteg. No komment, szép kis alak lehetsz te is!

2015. febr. 25. 12:44
 15/22 anonim ***** válasza:

a nagyszülőknek minimális esélyük van, főleg, ha dokumentálod, hogy nem adják ki neked a gyerekedet.

erre jó, ha a rendőrséghez fordulsz, mert jegyezve lesz.

ha csak úgy bemondod, hogy nem adják ki neked a gyereket, az nem állja meg annyira a helyét, mivel ha csak úgy rájuk hagyod, akkor felelőtlen is vagy, és képtelen a jogaid gyakorlására. tehát ezzel csak veszíthetsz, ha rájuk hagyod és nem teszel semmit.

ügyvéd tud neked jó tanácsokat adni nyilván.

2015. febr. 25. 12:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és anyáddal szemben minden jogod megvan, ahogy az exednek is, ugyanis a nagyszülőknek, ha erre ok nincs, nincsenek szülő jogaik. Ők max havi 1 alkalommal 2 óra láthatást tudnának kiugrálni a bíróságon, de ez esetben én megvétóznám még azt is mindig. Anyád egy zsarnok, ti meg nem vagytok normálisak!
2015. febr. 25. 12:46
 17/22 A kérdező kommentje:
A fiam engem jobban szeret, mint az anyját, és nem akar az anyjával menni. Ezért harcolok a fiamért, és az hogy rákos, azt tegnap tudtam meg a tárgyaláson. Most egyik szavatokkal ütitek a másikat. Elítéltek, mert lemondtam a gyámságról. Utána meg elítéltek, mert újra indítottam a pert? Hmm.. Az exemmel jelenleg csak azért tudok kiegyezni, mert úgy gondolja, hogy össze kell tartanunk a szüleim ellen. De amint kiesnek a szüleim, rögtön ellenem lesz. A gyerek meg ismétlem önmagam, velem jobban szeretne élni, mint az anyjával. Amíg nálam volt, és elvitte az anyja hétvégén, síró rohamot kapott a gyerek menekült az anyja elől olyan szinten nem szeret vele lenni. Akkor kérdezem én. Nem a gyereket nézem ezzel? És ezzel neki teszek rosszat? Gondolkozzatok már el ezen egy picit.. Tudjuk hogy el lehet hozni a gyereket bármit mondanak a szüleim. Az exem el is fogja vinni ha ő kapja meg. Én eddig azért nem hoztam el, mert anyám telefonba elhord mindennek, mert a családi így a pénzből csak ennyit adtam le, a jelenlegi élettársam úgy. Holott a jelenlegi élettársam mindenben mellettem van, egy rossz szót nem szólt anyámnak, csak azt mondta ő is, amit én is tudok, hogy a gyerek az első mindenben.
2015. febr. 25. 19:13
 18/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat lemaradt egy mondat. Tehát a telefonba elmond engem mindennek. És míg ott éltem a fiam előtt is elmondott engem mindennek, csúnya szavakkal illetett, nem szeretnék példát mondani. Szerintetek mennyire jó lelkileg a 4 éves gyereknek, hogy az apját akire felnéz, akit szeret, elmondják mindenféle b..zi, k..nek, mert most nem 60-at adott le csak 50-et, vagy a jelenlegi téma, hogy lemondtam, azért vagyok mindenféle senki házi, de meg ne próbáljam elvinni onnan? Minden szívbaj nélkül lemennék, és végre velem lehetne a kincsem. De nézem azt is, hogy mi van ha lemegyek. De most telt be nálam is a pohár, és igenis le fogok menni, és nem érdekelnek a gyalázások, HIÁNYZIK A FIAM és el fogom hozni!!!
2015. febr. 25. 19:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Jelenleg meg azért vagyok elmondva mindennek mert újra indítottam a pert.. Akkor most mi van? Mindenért hibás vagyok bármit teszek egy senkinek néznek. Holott én csak a fiamat nézem, hogy végre biztos stabil helyen legyen!!! Meg ne felejtsük el azt se, hogy azért költöztem el a gyerekkel, mert anyám kidobott, akkor is a pénzen volt a vita, hogy mennyit adtam le, és mennyit nem, meg hogy exemnek megy a családi nem nekem.. Kérdezem. Mi a fontos? hogy a gyerek biztos stabil helyen legyen, ahol szeretik, vagy hogy a családi kinek megy? Sorolhatnám még ítélet napig itt, akkor se adnátok nekem igazat. Csalódtam anyámba, hogy egyrészt hogy fogadhatta be az exem, másrészt hogy gyalázhat ennyire engem oktalanul, harmadrészt, hogy el akarják venni tőlem azt a dolgot, ami belőlem van a testem a vérem, az egyetlen kincset az életemből.
2015. febr. 25. 19:24
 20/22 A kérdező kommentje:
Erre még ti is keressétek bennem a hibát. Úgy gondolom nálam lenne jó helyen a fiam, és amíg velem volt addig be is bizonyosodott, hogy jól gondolom. És azért harcolni is fogok. Csak arra voltam kíváncsi, hogy van e esélyem, vagy mit tehetek, hogy nagyobb esélyem legyen. De itt csak egyből azt nézitek hogy lehet ítélkezni felettem! Tisztelet a kivételnek, akiknek viszont köszönöm a válaszokat is egyben!
2015. febr. 25. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!