Mennyi esélyem van, hogy megkaphassam a gyermekem?
a saját szüleid ellened vannak?
ez nagyon furcsa történet, és nyilván vannak esélyeid.
viszont az, hogy rákos, még nem jelenti, hogy meg fog halni. remélem, ezt nem veszi tekintetbe a bíróság, mert aljasság lenne.
egy üyvéd elmondja milyen lépéseket tegyél, ahhoz hogy megnyerhesd a pert
(a felvételek már nem jó, mert személyi jogokat sért és büntetendő, valamint nem bizonyító értékű..)
Azért ez engem nagyon meglep. Te nem mondhatsz le a gyerekről, legfeljebb a gyámsági jogot ruházhatod át az édesanyjának.
Lemondani csak akkor lehet, ha az édesanyja mellett új férj van aki vállalja a gyermek örökbe fogadását.
Szóval te nem lemondtál, csak a gyámsági jogodat ruháztad át a nejednek.
Azt se írtad mennyi idős a gyermek. nyilván ha 8-10 éves, és eddig a nagyszüleivel élt, akkor nagyon valószínű, hogy a bíróság nem fogja kiszakítani a megszokott környezetéből.
Mondjuk én több dolgot nem értek.
1. Mi az oka annak, hogy a saját szüleid ennyire ellened vannak? Annyira, hogy még azt sem engedik meg, hogy találkozz a gyerekeddel?
2. Milyen apa az, aki ennyire retteg a szüleitől, hogy nem harcol azért, hogy a láthatási joga érvényben legyen? Miért nem mentél már korábban ügyvédhez, miért nem tettél panaszt, hogy a szüleid nem engedik, hogy lásd a kicsit, hogy együtt legyetek pár órát.
Szóval ebben a kérdésben nekem az jön le, hogy a nagyszüleid nagyon óvják az unokájukat tőled, és te sem igazán küzdöttél ezért a gyerekért eddig.
Így végképp érthetetlen a szüleid viselkedése, az főleg, hogy azt mondod magad sem tudod az okát. Ne mindegy....
Miért nem viszi akkor hozzád a kisgyereket az anyja, vagy semleges helyre láthatáskor, ha cirkuszolnak a szüleid amikor oda mész? Egyébként miért velük laknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!