A szuleim tonkre tesznek! Hogy lehet ezt birni?
Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok.Gyerekkorom ota ilyenek,de mostanaban durvult el a helyzet par eve.Minden kis dologba belekotnek,veszekednek a bolhabol elefantot csinalnak,akarmilyen rossz dolgot csinalok(leszogezem nem szoktam) vagy akar kapok egy rossz jegyet megy a balhe es volt mar tobbszor is,hogy megvertek.Viszonylag jomodu csaladbol szarmazom es sajnaljak mindenre is a penzt,meg olyan konzervativan latjak a dolgokat... A lenyeg az,hogy mar nagyon ki vagyok bukva.Mit kenne tennem?2015. febr. 24. 07:27
11/21 anonim válasza:
ma 8:57-es, "Higgadt, tisztelet teljes (tiszteletteljes!), kommunikáció mindkét fél részéről hatásos lehet.
Ha indulatos lesz a helyzet, figyelmeztetni lehet a másikat, hogy ez most egy higgadt beszélgetés.
Meg kell hallgatni a másikat, tudtukra kell adni, hogy érted, mit mondanak."...na ez nalunk peldaul pont nem megvalosithato es ha a kerdezo szulei is olyan temperamentumuak mint az en szuleim akkor sajnos naluk sem.
12/21 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne sértsd meg őket, mondjuk a külföldi elköltözést ne úgy add elő, hogy most eleged van és menned kell, hanem hogy szeretnél boldogulni a saját lábadon és talán ott könnyebb. Egy kapcsolatot könnyebb helyrehozni ha te nem sérted meg őket, erre figyelj.
13/21 A kérdező kommentje:
9:03as igen hiabo probaltam szepen tisztan kommunikalni,higgadtan megbedzelni a dolgokat,ez lehetetlen kb.csak ram tamadnak mint a ragadozo a zsakmanyara...
2015. febr. 24. 09:33
14/21 A kérdező kommentje:
Igazabol mar tenyleg csak az segitene,ha elkoltoznek mas nem mert ha igy megy tovabb tuti idegileg osszeomlok
2015. febr. 24. 09:41
15/21 anonim válasza:
Ne omolj össze idegileg meg ne tiltsd meg magadnak hogy kiakadj, sírj, kiabálj - tapasztalatból mondom, hogy az ember akkor nem akar kiakadni, ha azt hiszi, a másik fél tud változni. Nem tud. Szerintem legyél okos nagyn és ne hagyd magad csőbe huzni.
16/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszat:).Hat nem konnyu.
2015. febr. 24. 10:30
17/21 anonim válasza:
Én is átestem ezen, de nem a költözésen agyaltam.
Ez az egész duma hogy ilyenkor azonnal el kell költözni butaság.
18/21 A kérdező kommentje:
hat nem butasag...egyedul sokkal nyugisabb lenne es nem kene allandoan stresszelni
2015. febr. 24. 16:47
19/21 A kérdező kommentje:
ugy irigylem azokat a csaladokat akik szepen tudnak elni es azokat az embereket akiket tamogatjak mindenben a szuleik!
2015. febr. 25. 17:09
20/21 anonim válasza:
Nincs 100%-ban doldog csalad. Nincs tokeletes csalad. Midnehol vannak problemak meg ott is ahol kivulrol ugy nez ki szeretik egymast es kiegyensulyozott a legkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!