Hogyan viselkedjek az édesanyámmal ilyen esetben?
A szüleim korán elváltak, 2 éves voltam. Anya sokat szenvedett velem és talán ezért neheztelhet rám. 14 éves korom óta semmilyen anyagi kötelezettsége nincs felém, most 22 vagyok (nő). Akkor költöztem el apámhoz, mert elzavart otthonról ok nélkül. Néha hazalátogatok, kér, könyörög, hogy nézzek haza, főz nekem. Mégis, ha 1 napnál tovább tartózkodom otthon, veszekszik velem vagy kiabál ok nélkül. Példa erre: Mosogatok, megtelik az edényszárító, törölgetek, hogy tudjam folytatni. Figyel és közben ordít, hogy miért nem mosogatok, ordít magában, hogy te lusta k....a. Vagy ha segítek neki valamiben kiabál velem, hogy máskor miért nem teszem (mert nem otthon lakom). Egyébként kedves csak sajnos sokat iszik és hazudik.
A kérdésem lényege, most is hív engem és írt, hogy kiváltja egy gyógyszerem és utal pénzt. Ennek előzménye, hogy egy hete kizavart a házból mert sütit sütöttem otthon és használtam a tojásából.
Hogyan viselkedjek vele? Hiába beszélek vele, hogy szerintem ocsmányul viselkedik velem, nem változtat. Kioktat, okoskodik, csúnyán beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!