Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy fogadjam el a barátom...

Hogy fogadjam el a barátom lányát?

Figyelt kérdés
Három éve vagyok együtt a párommal, nagyjából egy éve ismertem meg a lányát, aki most 15 éves. Eleinte nem volt semmi gond, de aztán egyre gyakrabban volt nálunk. Mostanra már minden nap itt van. Van, mikor hétvégén itt is alszik. Tudom, hogy a lánya, fontos neki, és azzal is tisztában vagyok, hogy az ember minél többet szeretne a gyerekével lenni, ha már nem él vele együtt. De engem valahogy elkezdett feszélyezni a jelenléte. Nem lenne gond, ha néha itt lenne, de hogy minden nap. Ez már kicsit sok. Iskola után feljön, mert itt a szomszédban jár suliba és megvárja az anyját, aki este megy haza a munkából és hazaviszi. Minden alkalommal egy kisebb harcot vívok magammal, hogy el tudjam fogadni, hogy újra itt van. Beszéltem az apjával erről, de azt mondja bírjam ki... Mit tegyek, hogy el tudjam fogadni?

#barátom gyereke #barátom lánya
2015. febr. 14. 16:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hagyd már ott, mire vársz?
2016. aug. 8. 16:09
 22/22 anonim ***** válasza:

Azt a kérdést is feltehetnéd magdnak, hogy a pàrod lánya hogy fogadjon el téged.

Te választottad, hogy együtt vagy egy olyan férfivel, akinek van az előző házassàgból gyereke. Szegény lányt senki nem kérdezte meg, hogy legyen-e “pótanyu”.

Ennek ellenére ő mégis felnőttesebben viselkedik mint te.

Hát keress magadnak olyan pasit, akinek mèg nincs gyereke, ha ennyire ki szeretnéd magadnak sajátítani. És ezt nem rosszindulatból írom. Mindenkinek megkeseredik így az èlete, hogy tèged ez ennyire zavar.

2018. okt. 25. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!