Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom lányát nem bírom elvisel...

Párom lányát nem bírom elviselni, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Betegesen féltékeny az apjára,mióta összejöttünk, mikor még csak az ismerkedési fázisban voltunk is folyton fúrt, mondott rám dolgokat, hogy nem illünk össze. Nem tudott semmi érvet felhozni, csak folyamatosan próbál lejáratni az apja előtt. Ezen kívül azt hiszi, ő a legszebb, azt kérdezte az apjától, szerinte ő szebb-e, mint én..meg hogy nem tudja, miért van velem, mikor "ronda" vagyok. Az egész család a kegyeit keresi, a párom anyja is. Elegem van, hogy nem tud elfogadni és vetélytársként tekint rám, meg mindenben jobb akar lenni, ez nem normális dolog. Próbálok vele jóban lenni, de mindig flegma velem és a hátam mögött dumál az apjának.

Nem tudom, mit tegyek, szakítsak?

2015. febr. 10. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21 egy évesen ez egyáltalán nem normális. Mond meg a párodnak, hogy vagy a lányába szerelmes vagy beléd.
2015. febr. 10. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:

21 éves? jajjj...azt hittem egy kislányról van szó.

Hát én erősen elgondolkodnék azon, hogy a párom ezt miért tűri...itt vele is gond van, rendesen.

2015. febr. 10. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Gondolom látja h a pénzre hajtasz... Akkor szokott ilyen idősen fúrás lenni.
2015. febr. 11. 12:53
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

Én is fúrnálak. :D

Fogadd el, hogy te mindig csak második lehetsz. Bár azt nem értem, hogy a párod miért mondja el neked, ha a lánya beszól rád valamit...mivel láthatóan nem zavarja.

2015. febr. 11. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ez pont fordítva van! Engem az apa párja nem tud valamiért elfogadni..

Édesapámmal élek, meg az élettársával most 3 éve. Ez egy olyan 1,5éve kezdődött,amikoris ő eldöntötte,hogy ki fog túrni... Az a probléma,hogy nekem soha nem mond semmit,csak apának regél egyfolytában rólam...de olyan pitiáner hülyeségeken is fennakad,hogy én megeszek egy kekszet,amit ő magának vett.(pedig rohadtul vékony vagyok és nagyon keveset eszek) Nekem soha nem mondta még a szemembe a problémáját, általában az ajtó előtt kell hallgatóznom ha erről beszélnek. Viszont az tény,hogy én nem versenyzek vele,nem vagyok féltékeny,egyetlen egyszer meg nem volt még a 3 év alatt rá egy olyan mondatom, ami indokolná ezt a felállást.... Ő úgy érzem utál, de nem tudom miért...ha rákérdezek,azt mondja nem utál.. Nyomasztó egy helyzet. Tudnék hosszabban is mesélni erről,de felesleges.

Csak gondoltam leírom,hogy van család,ahol meg pont fordítva van.

15/L

2015. febr. 22. 19:37
 16/18 anonim válasza:
Ha tudsz vele beszélgetni akkor kérd meg, hogy menjetek el együtt valahova vásárolni.( mondjuk az árkádba)Hátha megkedvelitek egymást.
2015. aug. 24. 19:54
 17/18 anonim válasza:
Hmmm szerintem ha tènyleg nagyon szereted a párod bírd ki. Nem tehetsz ellene semmit ne tartsd vetèlytársnak. Amugymeg ha 21 akkor gondolom nem sok kell h elköltözzön akkor jobb lenne a helyzet. Próbáld meg a párodnak elmondani ezeket de ne úgy állítsd be, hogy ő a hibás hanem úgy ahogy nekünk hogy kètsègbe vagy esve attól hogy ez a kapcsolatotokra fog menni. Láttam írták hogy üssd meg. Neee! Nem fog megkönnyebbűlni a te lelked sem. Ő meg zokon veszi majd neki is rosszul fog esni akkor jön az h te nem vagy az apám stb.. Meg csak megutáltatnád magad a családdal ha tènyleg ennyire szeretik. Sőtt lehet hogy a párod vetne vèget a kapcsolatotoknak ha ezt tennèd. Sok sikert szürkolok neked :)
2015. okt. 31. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Várj, ha 12 év van a párod és a lánya között, akkor 12 évesen lett gyereke, vagy csak azért vagy ilyen idióta, mert mindjárt éjfél van, és fája fejem? :D

Nálunk ez pont fordítva van, apám párja akar mindket kitúrni (testvér)

2016. febr. 7. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!