Miért kell emiatt ekkora botránynak lenni? Ez miért fontos?
Pénteken volt a nővérem szalagavatója és a tánc rész után mondta anya, hogy "na majd jövőre, ha én táncolok...". És mondtam, hogy én nem fogok, mert
1. feleslegesnek tartom
2. utálok táncolni, a figyelem középpontjában lenni
3. nincs erre heti 2 délutánom fél éven át
4. a fehér habos ruhától megőrülnék
A nővérem imádja az ilyeneket, 4 éves kora óta táncol, persze, hogy Ő ezt élvezte.
Anya is ilyen volt régen, meg most is mindig a középpontban van.
De amiért én mondtam, hogy tuti nem fogok táncolni, családi botrány lett... Mama olyanokat mond anyának, hogy akkor mondják azt nekem, hogy nem fizetik az egyetemet, elbúcsúzhatok a lakástól, meg az autótól és hasonlókkal tömi a fejét, mert hogy én milyen szégyent hozok így a családunkra.
De ez miért ennyire fontos?
# 19/20 Időpont ma 15:31
Erre szerintem senki nem fektette a hangsúlyt. Én pl. csak annyit mondtam, hogy nekem egy lakás meg egy autó megérne egy szalagavatós táncot, és szerintem ezzel nagyon nem vagyok egyedül :-)
Sajnos a leírtak alapján azt látom, hogy téged nem szeret eléggé a családod. Vagyis felállítottak egy képet rólad, azt szeretik, de az a kép nem te vagy.
Én is más vagyok sok mindenben, mint anyukám, sokszor nem értünk egyet, de nem próbálna meg ilyan kicsinyes módon zsarolni, hogy ha nem csinálom azt, ami neki tetszik, akkor kb. kidob otthonról. Pláne nem egy buta szalagavatós tánc miatt. Az életben ennél számos nagyobb dolog is lesz, ahol már rég el fogják ezt felejteni.
Szerintem ez csak manipuláció,biztos nem vágnák el emiatt a jövőd.
Amúgy próbálj azzal érvelni, hogy érettségi évben pont jobb dolgod is van annál,minthogy majdnem minden nap táncpróbán maradj az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!