Miért kell emiatt ekkora botránynak lenni? Ez miért fontos?
Pénteken volt a nővérem szalagavatója és a tánc rész után mondta anya, hogy "na majd jövőre, ha én táncolok...". És mondtam, hogy én nem fogok, mert
1. feleslegesnek tartom
2. utálok táncolni, a figyelem középpontjában lenni
3. nincs erre heti 2 délutánom fél éven át
4. a fehér habos ruhától megőrülnék
A nővérem imádja az ilyeneket, 4 éves kora óta táncol, persze, hogy Ő ezt élvezte.
Anya is ilyen volt régen, meg most is mindig a középpontban van.
De amiért én mondtam, hogy tuti nem fogok táncolni, családi botrány lett... Mama olyanokat mond anyának, hogy akkor mondják azt nekem, hogy nem fizetik az egyetemet, elbúcsúzhatok a lakástól, meg az autótól és hasonlókkal tömi a fejét, mert hogy én milyen szégyent hozok így a családunkra.
De ez miért ennyire fontos?
én is utáltam a középpontban lenni, a mai napi gyűlölöm, ha néznek, ennek ellenére erőt vettem magamon és táncoltam. Mert az a 35 másik, aki táncolt, azokkal együtt éltem nyolc évig a gimiben, és közéjük tartoztam.
Kicsit ettől is felnőtteb leszel, ha néha erőt veszel magadon, és nem csak magaddal törődsz.
ne táncolj, ha nem akarsz. Megnézném, h ezért tényleg kútba dobják a jövőd. Én nem hinném.
Üres fenyegetőzés és manipuláció ez, semmi más.
Nagyon felszines csaladod van.
En 2 eve, megmondtam a szuloknek, hogy nem szeretnek bali tancolni(az osztaly tancba benne voltam). Tudod mi volt a reakcio? Megkonnyebules. Bar azt hittek, majd megvaltoztatom a dontesem, de szerencsere nem es nagy orommel fogadtak, hogy nem kell egy ilyen sz*rra tobb ezer ft-ot kidobni az ablakon. Sajnalom, hogy a csaladtagjaid ennyire nem vesznek figyelembe.
Igen, a tánc maga 10 perc.
De előtt fél éven át minden héten kétszer másfél órás táncpróbák, később ruhapróbák. Nekem ezek nem férnek bele az időmbe és gyűlölök táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!