A szuleim nem hagynak tanulni! 3 honap van erettsegiig es sehol nem tartok?
Le leszek pontozva...
De mir görcsölsz az érettségin februárban??
Az írásbelire nem lehet készülni..
Szóbeli pedig júni közepe, vége..
Konkrétan az írásbelik után kezdtem el tanulni rá..akkor volt időm..
Jó lett két 4-esem, de mindkettő humán tárgy, ami nem volt sosem az erősségem..nem is kell addig húzni, a tanulást, ahogy én tettem..amit te csinálsz az is erős túlzás.. Egyetemen egy zhra kell annyit tanulni, mint érttségire egy tárgyból.. Aztán vizsgázni is..sosem lesz ennyi időd..
Ilyenkor mit sipákolsz?! Az írábelire hogyan akarsz kézülni, az mindig más.
A szóbelire meg még van fél éved, durván - én három nap alatt készültem fel, és 2 (matek, leszrom), 4 (eü, azt a tételt húztam, amibe bele se néztem), 5-5-5 lett.
Vagy, ha annyira zavar, tanulj este... mi lesz veled egyetemen, ahol van olyan tárgy, amire annyit kell tanulni, mint érettségire összesen.
Hagyjátok már szegényt, segítséget kérni jött, és nem azért, hogy még ismeretlenek is cs.szegessék. Az embernek mindig az túnik kihívásnak, ami éppen előtte áll, ha ez az érettségi, akkor az, ha pedig az államvizsga, akkor az.
Kérdező, anyukád mit szól ahhoz, hogy apád fizikailag bántalmaz? Mennyire látod esélyesnek nyugodt hangon megbeszélni velük, hogy több időre lenne szükséged a tnauláshoz? A testvéreiddel nem lehetne erről egyeztetni (a házimunka felosztásáról)?
Túlreagálod az erettsegit, túl rágörcsölsz..
Kaptal egy pofont,mnem helyes,mazert az nem megveres..
És nem nem azért kaptad, ert tanulni akarsz,hanem mert tiszteletlen voltál..
Teged kért meg, neked szólt és te visszabeszelsz, hogy a tesőidnak semmi dolguk.. ( megjegyzem szerinted, lehet ők ugy érzik neked nincs, mert meg csak 3 hőnap mulva lesz apz írásbeli)
Szőval ha jogos is a vesólásod, akkor is tiszteletlen, és feleseles...
Megertem,mhogy tini vagy és mindent magad elleninek érzek,mnekem is igy volt, én is kaptam pofont ( az utolsót)
Azonban neked is meg kell értened,mhogy ki kell venni a részedet az itthoni munkakbol( miert nem aranyosan a tesóiddak azt nm értem én sem, ha tenyleg nem arányos)
Vasárnap takarítós nap.. Igy nem ért megkepeteskent a feladat..hisz a hazatartas nem csak a sajat szobadból áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!