Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim nem hagynak tanulni!...

A szuleim nem hagynak tanulni! 3 honap van erettsegiig es sehol nem tartok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem all meg az elet, attol, hogy tanulnom kell, de megy a hiszti mindenert. Vasarnap a takaritos nap, felkeltem, kiakaritottam, azt amiben en vagyok a soros, rendbeszedtem magam es, leultem tanulni. Fel orara ra jon fel apam, hogy menjek le a garazsba. Lemegyek, kijelenti, hogy ma reakjunk rendet, oltozzek at. Mondom, hogy miert en, otthon van a ket masik tesom, semmi dolguk, erre kaptam egy pofont. Reggel 10-tol mostanaig csinaltuk. Hulla vagyok, fajnak a karjajim a cipekedestol. Ez megy hetkozben is, hazajovok, menjek ki a kertbe pakolni, fozzek meg, vasaljak ki. H esetleg bnt maradnek a konyvtarba, felhivnak, hogy azonnal menjek haza. Nem ertem mit akarnak, mert be vagyok fenyitve koben, hogy sikeruljon 5osre minden.
2015. febr. 8. 16:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%

Le leszek pontozva...

De mir görcsölsz az érettségin februárban??

Az írásbelire nem lehet készülni..

Szóbeli pedig júni közepe, vége..

Konkrétan az írásbelik után kezdtem el tanulni rá..akkor volt időm..

Jó lett két 4-esem, de mindkettő humán tárgy, ami nem volt sosem az erősségem..nem is kell addig húzni, a tanulást, ahogy én tettem..amit te csinálsz az is erős túlzás.. Egyetemen egy zhra kell annyit tanulni, mint érttségire egy tárgyból.. Aztán vizsgázni is..sosem lesz ennyi időd..

2015. febr. 8. 17:56
 12/29 anonim ***** válasza:
15%

Ilyenkor mit sipákolsz?! Az írábelire hogyan akarsz kézülni, az mindig más.

A szóbelire meg még van fél éved, durván - én három nap alatt készültem fel, és 2 (matek, leszrom), 4 (eü, azt a tételt húztam, amibe bele se néztem), 5-5-5 lett.

Vagy, ha annyira zavar, tanulj este... mi lesz veled egyetemen, ahol van olyan tárgy, amire annyit kell tanulni, mint érettségire összesen.

2015. febr. 8. 18:34
 13/29 A kérdező kommentje:
Utolso, mar ne haragudj, de ha nem lehet/kell keszulni az irasbelire, megis milyen modon kerul a tanagyag a fejembe? Amugy nem az agyammal vagy az anyagmennyiseggel van a baj, hanem azzal, hogy terrorizalnak itthon, de ha csak azert irtal, hogy tudasd mindenkivel, hogy neked milyen konnyen megy, akkor a hulyek neveben gratulalok neked innen lentrol. Re
2015. febr. 8. 19:09
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Az elmúlt 4 év alatt kellett volna. Afejedbe kerülni. Ha eddig nem 2-es voltál, akkro minden a fejedben van, elég amit órán ismételtek
2015. febr. 8. 20:01
 15/29 A kérdező kommentje:
Jo tanulo vagyok, de ettol fuggetlenul nyilvan bele neznek a tananyagba, de valoszinuleg en csinalom rosszul, es az a normalis ha megvernek, ha at akaraom nezni a teteleket. Az emeltekre meg igenis kulon idot kell forditanom, mert nalunk nincs fakultacio, de mivel fizikailag nem jutok el az iroasztalomig, le vagyok maradva. Orulok, ha Te vagy olyan ubermensch, hogy minden tudas adott szamodra, de nekunk halandoknak le kell ulnunk keszulni. Koszonom a hozzaszolasodat, kerlek kimelj meg a tovabbiaktol. Szep estet.
2015. febr. 8. 21:34
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már szegényt, segítséget kérni jött, és nem azért, hogy még ismeretlenek is cs.szegessék. Az embernek mindig az túnik kihívásnak, ami éppen előtte áll, ha ez az érettségi, akkor az, ha pedig az államvizsga, akkor az.

Kérdező, anyukád mit szól ahhoz, hogy apád fizikailag bántalmaz? Mennyire látod esélyesnek nyugodt hangon megbeszélni velük, hogy több időre lenne szükséged a tnauláshoz? A testvéreiddel nem lehetne erről egyeztetni (a házimunka felosztásáról)?

2015. febr. 8. 21:55
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Túlreagálod az erettsegit, túl rágörcsölsz..

Kaptal egy pofont,mnem helyes,mazert az nem megveres..

És nem nem azért kaptad, ert tanulni akarsz,hanem mert tiszteletlen voltál..

Teged kért meg, neked szólt és te visszabeszelsz, hogy a tesőidnak semmi dolguk.. ( megjegyzem szerinted, lehet ők ugy érzik neked nincs, mert meg csak 3 hőnap mulva lesz apz írásbeli)

Szőval ha jogos is a vesólásod, akkor is tiszteletlen, és feleseles...

Megertem,mhogy tini vagy és mindent magad elleninek érzek,mnekem is igy volt, én is kaptam pofont ( az utolsót)

Azonban neked is meg kell értened,mhogy ki kell venni a részedet az itthoni munkakbol( miert nem aranyosan a tesóiddak azt nm értem én sem, ha tenyleg nem arányos)

Vasárnap takarítós nap.. Igy nem ért megkepeteskent a feladat..hisz a hazatartas nem csak a sajat szobadból áll

2015. febr. 8. 21:58
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
érettségi semmi se ér. nem is tanultam rá, végigbuliztam a 4 évet. tanárok 2essel átlöktek mindenkit, és most meg van 200.000ftos fizetésem úgy, hogy diplomám sincs. semmit nem ér a papír, csak a leleményesség és a rafkosság számít a mai világban.
2015. febr. 8. 22:03
 19/29 A kérdező kommentje:
Utolso. Mult heten azert vertek meg, mert bent akartam maradni konyvtarba, irtam smst, ra 2 percre telefonaltak, hogy menjek haza, mert ossze kell pakolni a fat a kertben. Nem pofon, veres. Nagy kulonbseg. Ma csak egy pofont kaptam(es nem voltam tiszteletlen, normalis hangnemben kerdeztem meg, hogy a ket ocsem kozul nem er e ra valaki, mire kaptam egyet). hagyjuk is, nem ertem miert magyarazkodok.
2015. febr. 8. 22:10
 20/29 A kérdező kommentje:
Es nem csak a sajat szobamat takaritottam ki hanem a teraszt, furdot, a folyosot, kivasaltam, elinditottm 2 mosast, kitergettem,foztem mindenkinek kv-t megsetalttam a kutyakat osszeszedtem a kutyapiszkot az udvaron. Nekem nem budos a hazimunka. Nem vagyok hisztizo tini.
2015. febr. 8. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!