Meg lehet ezt még tanulni érettségiig?
Nekem is 60 tételem van hátra [ magyar, töri középszinten csak ezek vannak nekem], még nem tanultam....
Ha jól sikerült az írásbeli, akkor annyira csak nem vagy gyökér. A minimumot meg az atlaszból / szöveggyűjteményből is kiolvasod, + kis gondolkodás, emlékezés.
Illetve nem tudom milyen tárgyaid vannak, de ha az írásbeli jó lett és egyetemre akarsz menni, akkor magadtól simán le tudsz felelni bármiből úgy, hogy átmenj, mindenféle tanulás nélkül.
[szerintem.]
De persze, ha továbbtanulsz, akkor nyilván nem a kettes lenne a cél...
tv, számítógép, telefon KIKAPCS!
Leülsz szépen, és napi 8 tételt kidolgozol papírra, majd elolvasod, és magadtól leírod ami megmaradt, ha nem megy, ismételsz!
Én tavaly középszintre 5 napot tanultam összesen a szóbelikre. A magyarom 47/50 lett, a törim 60/60. Szóval hagyjuk már.
Amúgy most voltam emelten... 30 tételt tanultam meg 2 nap alatt.
Nyugi, menni fog, még tökéletesen időben vagy... Csak gondolom rutinod nincs, és így nehezebb.:/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!