Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Meg lehet ezt még tanulni...

Meg lehet ezt még tanulni érettségiig?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 nap múlva szóbelim van, azonban eléggé le vagyok maradva a tanulással. Sajnos nem nagyon sikerül megtanulni a dolgokat, egyszerűen nem fog az agyam. 60 tétel van még hátra, egyszerűen nem tudom, hogy álljak neki. Tudom, hogy egyetemen sokkal nehezebb, de valami ötletet adjatok a tanulásra nézve. Egyre jobban szorít az idő, 8 napom van tanulni + 2 átnézni őket. 8 tételt kéne már tanulnom naponta, sikerülhet még? Nagyon félek, hogy megbukok.. (Az írásbelik jók lettek, igazából elég lenne a minimum is.)
2011. jún. 8. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is 60 tételem van hátra [ magyar, töri középszinten csak ezek vannak nekem], még nem tanultam....

Ha jól sikerült az írásbeli, akkor annyira csak nem vagy gyökér. A minimumot meg az atlaszból / szöveggyűjteményből is kiolvasod, + kis gondolkodás, emlékezés.

Illetve nem tudom milyen tárgyaid vannak, de ha az írásbeli jó lett és egyetemre akarsz menni, akkor magadtól simán le tudsz felelni bármiből úgy, hogy átmenj, mindenféle tanulás nélkül.

[szerintem.]

De persze, ha továbbtanulsz, akkor nyilván nem a kettes lenne a cél...

2011. jún. 8. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha itt lógsz a neten, akkor nem lehet. Egyébként nyolc tételt meg lehet tanulni egy nap, ha komolyan foglalkozol vele.
2011. jún. 8. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy hétvége is elég rá, ne csináld már a fesztivált itt könyörgöm. 12 nap 60 tételre??? Ne szórakozz már.....
2011. jún. 8. 18:12
 4/6 anonim válasza:

tv, számítógép, telefon KIKAPCS!

Leülsz szépen, és napi 8 tételt kidolgozol papírra, majd elolvasod, és magadtól leírod ami megmaradt, ha nem megy, ismételsz!

2011. jún. 8. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

Én tavaly középszintre 5 napot tanultam összesen a szóbelikre. A magyarom 47/50 lett, a törim 60/60. Szóval hagyjuk már.

Amúgy most voltam emelten... 30 tételt tanultam meg 2 nap alatt.

Nyugi, menni fog, még tökéletesen időben vagy... Csak gondolom rutinod nincs, és így nehezebb.:/ :)

2011. jún. 8. 22:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ha netán valaki még idetéved, sikerült megtanulnom, sőt nagyon jól is szerepeltem.. A 12-ből végül 5-nap lett, de sikerült! Most már eléggé más szemmel nézek a dolgokra, kicsit vicces is, hogy min izgulgattam akkoriban.. :) A lényeg, hogy bármi sikerülhet, csak akarni kell!
2011. nov. 2. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!