Szerintetek "normális" ha így beszél egy szülő a gyerekivel?
Rögtön azzal kezdeném,hogy alkoholista.
Már mindannyian felnőttek vagyunk, de ha mondjuk későn szólunk neki valamiért vagy valami nem tetszik neki, akkor olyanokat mond,hogy "menj a pics*ba,hogy nem tudsz szólni,csezd meg,baz*+,ba**ódj meg" stb...
Engem különösen zavar, még ha tényleg jogos is a felháborodása (ami ritka) akkor is gusztustalan ez a stílus, de nem tudom,hogy csak én vagyok túl érzékeny vagy belefér ha egy szülő ilyeneket mond a gyerekeinek akik már felnőttek?
Mindig játssza a nagy pénzes embert, és ha nem tőle kérünk pénzt akkor azért, ha tőle kérünk akkor meg azért szitkozódik.(hogy ő honnét a f***ból adjon, stb...)
"én vagyok túl érzékeny vagy belefér ha egy szülő ilyeneket mond"
Te sem vagy százas, ha dilemmát okoz ez a kérdés...
szerintem ne! semmiképp se szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert lehet, hogy nem érzed, de egy szülő pótolhatatlan (tapasztalatból beszélek, a szüleim elváltak)
valahogy el kéne érned azt, hogy ne igyon annyit. vegyetek neki ilyen leszokós cuccokat, vigyétek orvoshoz, győzzétek meg, hogy ez neki rossz! (de előtte mindenképp ki kell deríteni, h miért iszik, ha lehet, azt a problémát el kell hárítani) vagy józan pillanataiban beszélj vele, ha meg nem lehet, folytatja, akkor le kell nyelni a pirulát. Kitartás :)
ha alkoholistával élsz akkor ne csodálkozz hogy így beszél.
addig örülj amég nem kell lapáttal aludnod hogy ha eltéveszti az ajtót szájba tudd vágni vele.
velem apám beszél így néha amikor ideges, pedig ő nem alkoholista. úgy szid engem, ahogy én a legnagyobb ellenségemet sem.
aztán elfelejti, és azt hiszi, én is.
kiskorom óta minden mondatát megjegyeztem, és nem, nem is fogom elfelejteni.
már jó lenne elköltözni, de ő nem engedi, hogy a lehető leghamarabb találjak munkát.
húzza az időt...
na nem baj. 5-6 év múlva nem kapok egy rossz szót sem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!