Akiknek örökbefogadott gyerekük mit tapasztalnak mi határozza meg a gyerek viselkedését a nevelés vagy a gének?
Figyelt kérdés
Elképzelhető hogy a gyerek a nevelés ellenére az örökbe adó szülei viselkedésmintáját, életstílusát követi annak ellenére hogy nem ők nevelték.2015. febr. 5. 09:42
21/21 anonim válasza:
Orokbefogadottkent azt mondom inkább genek...szoval főleg hogy ismerem a valódi családomat azt mondom kikopott apam vagyok természetben persze külsőleg alap hogy a szuleimre hasonlítok...nalam az örökbefogadó szuloknek nem sok szerepe volt soha, inkább a valódi szüleim tanacsait is követtem mindig is, de mielőtt meg oket megismertem sem tekintettem az orokbefogadokat soha ugy szuloknek, nem alakult ki az a viszony, pedig azt nem mondanám hogy ok rontottak el valamit, azt sem hogy en inkább csak a tudat hogy nem valódi gyerekuk vagyok...tamogatast is mindig többet kaptam az igazi csaladomtol...ez igy alakult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!