Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy a szüleim...

Miért van az hogy a szüleim úgy kezelnek mint egy háromévest? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Mindjárt 12 leszek de a szülem úgy bánnak velem mint egy 3 évessel. Mindent a számba rágnak. Értem hogy szeretnek meg ilyenek de ez engem idegesít. Miért csinálják ezt?

2015. febr. 1. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: mielőtt bárki meggyanúsítana, hogy én is egy depis kiskamasz vagyok, közlöm, hogy egy negyven éves családanya vagyok, aki még emlékszik a kamaszkorára :-D
2015. febr. 3. 13:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Ez az egész szinte abból adódott hogy nem engedtek busszal hazamenni. Ezt mondjuk nem bánom mert bejöttek értem kocsival. Lényeg a lényegben hogy annyira meg akartam kérdezni valakitől de az osztálytársaim olyanok h mind egyedül jár haza kivéve aki nagyon messze lakik. Tehát család és osztálytársak kilőve. Maradt az hogy névtelenül kérdezek itt. Itt ugyanis nem anyuci unytyurpunytyurkájának magyaráznak meg nem az van hogy a Kis Pista meg a Nagy Jóska nem mehet egyedül busszal haza. Minden esetre köszönöm a válaszokat. Jól esik hogy nem csak én vagyok így ezzel... :)
2015. febr. 13. 22:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem azért nem engednek egyedül hazamenni, mert ki akarnak cseszni veled, vagy mert pelenkás bébinek tartanak. Én 25 éves vagyok, és bizony vannak olyan helyek, ahol még nappal se szívesen megyek végig egyedül, egy 11 éves gyereket meg pláne, hogy nem engednék. Egy csomó hírt hallani eltűnt, megerőszakolt, kirabolt, bántalmazott gyerekekről és fiatalokról, és lehet, hogy mondjuk 10000 gyerek közül csak eggyel történik meg ilyesmi, de ha pont te lennél az az egy, akkor elképzelheted, mit éreznének a szüleid, amiért hagytak egyedül hazamenni. Azért nem engednek, mert féltenek. És amíg ez téged idegesít, addig bizony nem vagy elég érett, hiába hiszed azt magadról.
2015. febr. 13. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!